2016. május 18.barátokkal járt itt 35 Elhelyezkedése tőkéletes. Szoba tisztadága átlagos, męretek kicsi. A szobák szigetelése rossz. Minden áthalatszik így pihenni jót aludni kérdéses. A többi vendégtől fűgg. Zuhanyzó-mosdó apró és nem a legújabb kivitel. Folyó wc tartállyal. A személyzet rugalmassága(késői érketés esetén) pozitív.
Reggeli (nem svédasztalos),szegényes választék ,de finom. Mi rántottát kértünk. Összességében ár- érték aránya elfogadható, de inkább az elhelyezkedése miatt.
2016. május 18.családjával járt itt 45 Dumára néző szoba elvárásoknak megfelelő. Győnyőrű kilátás. de ez feláras ami túlzás. Szoba mėrete, tisztasága, felszerelése megfelelő. Gasztronómia szegényes de finom. Átlagos étel kevés vagy nem is volt(pl rántott szelet). A levesek nagyon finomak változatosak bőséges kinálat(3-4 féle). Vadhúsok izletesek.
Pék árú(kenyér-zsömle) szegényes és kevésbbé friss. Wellnes "lehetne jobb is". Kicsik a medencék hűvősebb vizhőfokkal. Csalódás a kinti medence. Kilátás pazar, de a hideg víz miatt számunka használhatatlan és így élvezhetetlen. Meleg vizes jacusi nagyon jó, csak kicsi vagyis a meleg víz miatt mindenki itt akart pihenni ezért zsúfolt. Összességében jó de még kuponos árral is drágább kategória.