2014. február 10.gyerekekkel járt itt 45 A szállodában elhelyezés szempontjából azt kaptuk, amire vártunk. Gyönyörű kilátás a Balatonra, csend nyugalom. Az étteremben finom ételeket kaptunk, változatos és bőséges volt. ami nem tetszett: kevés a meleg vizes élménymedence, a szauna ekkora szállodához. Az étteremben a pincérek túl hamar hordták el orrunk elől a tányérokat, poharakat.
Kicsit több időt kellene hagyni a vendégeknek az étkezésre. Összességében jól éreztük magunkat, ajánlom ismerőseimnek is.
2014. január 17.barátokkal járt itt 55Jó helyen van, közel a belváros. Kellemes hely,nem luxus, de barátságos környezet. Ügyelnek a részletekre, a ház berendezésében a színek jól harmonizálnak. A szobák elég tágasak. A vendégek otthonosan mozoghatnak a konyhában is. Tetszett a korlátlan tea és kávéfogyasztás is. Az étterem, melyet a vacsorához ajánlottak megfelelő volt. Szívesen visszatérnék máskor is.