2014. szeptember 16.gyerekekkel járt itt 45 Augusztusban háromszor is jártunk ott ebédelni, vacsorázni. Kellemes környezetben, kedves felszolgálókkal, ínycsiklandozó ízek. A halászlé fantasztikus, a kétszemélyes haltálat mindenkinek tudom ajánlani. Kedvenc desszertem a totyogós túrós palacsinta. A teraszról csodálatok panoráma tárul elénk.
Biciklis öltözetben is szívesen látják a vendéget, hiszen előtte halad el a bringaút. Ja, a tulaj vizslája nagyon helyes, esténként ő fogadja a vendégeket. :-)
2014. február 3., kollégákkal járt itt 45 Aki korábban már járt az Azúrban, érzékelheti a változást. Az ételek minősége lényegesen változott pozitív irányba. (Egyedül a gyümölcsteát vagy roibost hiányoltam a számos fekete tea felhozatal mellett. De ez aztán nem húzza le a színvonalat. )Aki még nem járt ott, érdemes kipróbálnia. Színvonalas szálloda színvonalas környezetben.
Januárban a prémium részlegben élvezhettük a kényelmes és elegáns szobákat. Külön kérésre odafigyeltek a speciális diétára is. Ebben a szállodában minden megvan, ami egy családi/baráti nyaraláshoz szükséges, de céges rendezvényre is kiváló.
2014. január 2.barátokkal járt itt 55 A Hotel Cabernet a besorolásának megfelelő szintet hozta. A hotel családias hangulatú. Ami igazán nagy élményt jelent, az a pinceétterem. Remek a hangulat és a kiszolgálás. Az ételek szenzációsak. Ide érdemes annak is betérnie, aki a szálloda szolgáltatásait nem kívánja igénybe venni, de szeretne egy igazán jót enni.
És ha különleges borra vágyna valaki, itt megtalálhatja a kedvének valót és még gyümölcsborokat is lehet ízlelgetni. Villány csak egy kőhajításnyira van, Harkány, Siklós sincs túl messze, így remek bázisunk volt a hotel advent utolsó hétvégéjén.