2016. május 6.a párjával járt itt 35 Már régebb óta áhított vágyunk vált valóra, amikor párommal megvásároltuk az Anna Grand Hotelbe szóló kedvezményes kupont. Balatonfüred amúgy is a legkedveltebb balatoni nyaralóhelyünk és nagyon vártuk már az utazást. Három kellemes napot töltöttünk el itt némi csalódással megfűszerezve. Lehet, hogy túl sokat vártunk a szállodától?
Talán hírneve alapján jogosan, hiszen minden évben a balatonfüredi Anna Bálok helyszínéül szolgál. Az első csalódást a szobánk elfoglalásakor tapasztaltuk,amikor szembesültünk a repedezett falakkal és a félig lógó szellőzőráccsal. Ezek esztétikailag sajnos rontották az amúgy tiszta rendezett környezetet. Itt tartózkodásunk alatt rendszeresen látogattuk a wellness részleget, ahol kihasználva a medencék és a szaunák frissítő, kényeztető hatását, igazán felfrissülhettünk. Az élménymedence csempéi néhány helyen karbantartásra szorulnak, mert töredezettek és élesek. A kiszolgálás remek volt, a személyzet nagyon segítőkész, kedves és készséges. Az étteremben nagyon finom és változatos ételeket kínáltak a svédasztalról, különösen a pezsgős reggeli a nap indításaként már bearanyozta a napjainkat. Az említett kisebb-nagyobb hibákat leszámítva összességében elégedettek voltunk mindennel és ajánlanám a szállodát ismerőseimnek, de azzal a kitétellel, hogy ne a kifogástalanra és tökéletesre számítsanak. (Én többet vártam, mint amit kaptam).