kition
1 helyen Gasztrokirály
Országjáró - 86 városban járt márFelfedező - 104 helyen első értékelőNépszerű író - 988 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagság
Fotói
785 fotó
Itt járt már

kition adatlapja

491Értékelés
Bemutatkozás
50 éves, nős budapesti férfi vagyok, szeretek kirándulni, utazni, és nem vetem meg a finom étkeket, így gyakran járunk étterembe.
Így utazok, így járok étterembe
Az utóbbi években többnyire Magyarországon töltjük a szabadságunkat, előnyben részesítjük a gyógyfürdőket, a gyógyvizes welness szállodákat. Ősszel szívesen megyünk hegyvidékre is, nyáron pár napot biztosan töltünk a Balatonon. Az éttermek közül részben a lakóhelyünk közeli belvárosi éttermeket járjuk végig, részben az interneten, sokszor az ittjártam.hu-n olvasottak alapján kapunk kedvet. Szeretjük kipróbálni a különböző nemzetek étkeit, a kedvenc a görög, indiai és thai konyha.
Ilyen vagyok
Paleolit  •  Környezettudatos  •  Táplálkozástudatos  •  Ínyenc  •  Természetbarát  •  Húsimádó  •  Távol-keleti ízek szerelmese  •  Nagyétkű  •  Gyógyvízben ázó  •  Kritikus
Regisztráció2014.05.18
Utoljára itt2025.01.01

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2025. január 1.családjával járt itt
Négy éve írtam utoljára értékelést az étteremről, azóta jó pár alkalommal megfordultunk itt, feleségem háza nem messze található innen,évente több alkalommal is eljöttünk, különösen nyáron hangulatos a kerthelyiség élőzenével. A fő vonzerő a sütemények, az év tortái évekre visszamenőleg kaphatóak, de remek saját kreációk is vannak.
Felhasználó fényképei:
Zila Kávéház, Étterem & Cukrászda Budapest - Zila Kávéház, Étterem & Cukrászda Budapest - Zila Kávéház, Étterem & Cukrászda Budapest - Zila Kávéház, Étterem & Cukrászda Budapest - Zila Kávéház, Étterem & Cukrászda Budapest - Zila Kávéház, Étterem & Cukrászda Budapest - Zila Kávéház, Étterem & Cukrászda Budapest - Zila Kávéház, Étterem & Cukrászda Budapest - Zila Kávéház, Étterem & Cukrászda Budapest - Zila Kávéház, Étterem & Cukrászda Budapest - Zila Kávéház, Étterem & Cukrászda Budapest - Zila Kávéház, Étterem & Cukrászda Budapest - Zila Kávéház, Étterem & Cukrászda Budapest - Zila Kávéház, Étterem & Cukrászda Budapest - Zila Kávéház, Étterem & Cukrászda Budapest -
Még több kép (12 db) >>
Kiváló 2024. május 20.a párjával járt itt
Az étteremhét alkalmából kerestük fel az éttermet, az itteni árakhoz képest kedvezményes , 10 tételes menüsort kóstolhattunk. Az ételek hármasával érkeztek, a menüsorral jól is lehetett lakni. Az ételek között halételek is voltak - bébi polip, tonhal, kagyló - a spanyol konyhából kaptunk ízelítőt.
Felhasználó fényképei:
Tapassio Budapest - Tapassio Budapest - Tapassio Budapest - Tapassio Budapest - Tapassio Budapest -
Még több kép (2 db) >>
Kiváló 2024. június 8.a párjával járt itt
Pár hónapja nyílt az étterem, a sajtóból értesültünk a megnyitásáról, a sajtó nagyon pozitívan értékelte. A tantúni igazi autentikus török darált húsos étel, a sok gyros mellett üde színfolt. A kiszolgálás kicsit nehezen indult, a pincér nem nagyon akart észrevenni minket, végül a tulajdonos szolgált ki.
Felhasználó fényképei:
Tantuni House Cafe Budapest - Tantuni House Cafe Budapest - Tantuni House Cafe Budapest -