Gyémánt 9 értékelés kell még ehhez
Népszerű író még 13 hasznos szavazat kell
Aktív tag még 9 értékelés kell ehhez az év végéig
Kitartó fotózó még 216 feltöltött kép kell
2019. november 28.egyedül járt itt 55 Hétköznap délután 2 óra körül jöttem ebédelni ide, előző nap itt jártam egy másik helyen, akkor néztem ki magamnak ezt az éttermet az emelet sarkában. Nagyon szívélyesen invitált az itt dolgozó, indiainak tűnő pincér-szakács. 1600 ft ért többféle menüt lehet enni, én a vajas indiai csirkés tálat választottam lencselevessel.
A leves fantasztikusan jól sikerült, bármelyik jó nevű indiai étteremben megállná a helyét, szép az adag mérete is nan kenyér jár hozzá. A vajas paradicsomos csirke is finom volt, bár nem olyan különleges, rizs, saláta, és nan kenyér a köret. Kellemes , hangulatos, jó szellemiségű hely, a Hold utcai csarnok helyei közül nálam ez viszi a prímet.
2019. november 28.egyedül járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egyik hétköznap délután 2 óra körül tévedtem a piac környékére, és miután már régen terveztem a hely kipróbálását, kései ebédemet itt költöttem el. Ekkorra már kiürült a piac, a többi étterem is elég üres volt. Tejszínes, zöldséges hallevest ettem ( ez az egy féle leves volt a kínálat ) ami nagyon jól sikerült, utána grillezett lazac következett rizzsel és majonézes zöld algával, ez is finom lett.
A kiszolgálás unott és fásult, a délutáni pangásban elég lehangoló a környezet, ez az ételminőség többet érdemelne.
2019. november 5.a párjával járt itt 55 Október végén, még késő nyárias időben időztünk Balatonfüreden, amikor többször is megkóstoltuk a fagylaltot. 300 Ft egy gombóc, viszont szép nagy adag. A szezon vége felé is óriási a választék, cukormentes fagyiból is van három féle, ritka ízkombinációk is felfedezhetők.
A fekvése ideális, Balatonfüred parti sétányán, a vitorlás kikötő s a móló közelében található, szinte akaratlanul is ide téved a vendég. Mindegyik alkalommal finom volt a választott fagyi, méltán népszerű.
2019. október 31.a párjával járt itt 55 Október vége felé töltöttünk itt 3 napot, nagyon szép későnyári időnk volt, 20 fok feletti nappali hőmérséklettel. A szálloda központi fekvését kihasználva jókat sétáltunk, októberben nem volt probléma a strand viszonylag távoli volta. Az épület szép, elegáns, stílusos, ősszel kifejezetten jutányos áron pihenhettünk.
Ajándék tortaszelettel fogadtak, ami a csomag része volt, az elegáns kávézóban lehetett elfogyasztani. Az ételek a félpanzióban finomak voltak, a választék ízléses, halat, vadat is tartalmazott, a reggelihez pezsgőt is kaptunk. A wellness részleg megfelelő nagyságú, a nagyobb számú vendég mellett sem volt túlzsúfolt. A szoba kényelmes, funkcionális, szép nagy belmagassága volt, a televízióban lehetett volna több magyar csatorna, főleg a sportcsatornák hiányoztak. Jó szívvel ajánljuk mindenkinek ezt a csodás, 200 éves szállodát.
2019. október 31.a párjával járt itt 55 Többször megfordultunk az évek során az étteremben, legutóbb egy októberi este mentünk névnapot ünnepelni. Minden változatlan, a berendezés a hosszú évek óta jól bevált és megszokott, a kiszolgálás első rangúan elegáns. Ajándék előétel, ajándék sütőtök a vacsora végén és egy szál virág minden hölgyvendégnek.
A mellékhelyiséget bármelyik 5 csillagos szálloda megirigyelhetné, csillogóan tiszta, és minden praktikus dologgal felszerelt. Az ételek ( csirke szouflaki, vörös sügér ) különösen finomra sikerültek. Az árak a színvonallal arányosan magasak, de értékarányosak, sajnos minden nap nem engedhetjük meg magunknak, de fogunk még menni.
2019. október 24.egyedül járt itt 35 Egyik reggel úgy döntöttem, hogy a reggelimet itt költöm el. Tojáskrémes szendvicset választottam, ami sajnos elég közepesre sikerült, meg lehetett enni,de az ízvilága nem az igazi, nekem csalódás volt. Az üzlet egyébként szép megjelenésű, a kiszolgálás elfogadható, az árak a hasonló helyek átlagát hozzák.
Ha útba esik, ki lehet próbálni, az éhséget el lehet űzni, ha túl nagy élményt nem is nyújt, az édes tészták talán jobban sikerültek.
2019. október 11.a párjával járt itt 55 Több alkalommal jártunk az étteremben, legelőször 4 éve, a Ráday utcában. Azóta új helyre költözött, a 32-esek tere meglehetősen lepukkadt benyomást kell. Itt is jártunk már többször legutóbb egy októberi péntek este. A kiszolgáló pincér nagyon profi volt, szakszerűen segített a választásban, az ételek csípősségét a vendég igényei szerint szabályozták.
Az ételválaszték szokásosan bő, a választott ételek - lencseleves, paradicsomleves, csirke sagwala, arachi csirke, sárga rizs, pulao rizs - remekül sikerültek. Csapolt sör nem volt, 3-4 üveges sör közül lehetett választani. A kártyás fizetés eddig egyszer sem működött, amikor itt jártunk. Összességében jót ettünk, megérdemelne egy szebb helyszínt.
2019. szeptember 24.a párjával járt itt 55 A félpanziós ellátást ez az étterem biztosította, a félpanziós étlapról választhattunk ételeket, majd amikor lejárt a félpanzió, akkor is ott vásároltunk otthonra kiváló birkapörköltet. A kiszolgálás színvonala az éppen kiszolgáló pincértől függött, volt aki öt pontot érdemelt volna, volt aki csak három-négy pontot.
Az étterem a fő utca és a fürdő között van, mindkét oldalról bejárattal, szép nagy terasszal. Az ételválaszték és minőség remek,az árak kifejezetten barátiak, a legtöbb étel ára körettel 2. 000 Ft körül vagy alatt van, és ezért szép nagy adagot kap a vendég, a birkapörköltet egyszerre nem tudtam megenni, ami nálam nagyon ritka. Az italválaszték és széles, három féle csapolt sör kapható. ( világos, barna és meggysör ) Cserkeszőlőn valószínűleg a legjobb étterem.
2019. szeptember 24.a párjával járt itt 45 Nem sokkal a nyitás után voltunk jártunk először a pékségben, a közelben lakva gyakran végig sétálunk a Kecskeméti utcán. A zárás előtti percekben féláron lehetett megvenni a megmaradt péksüteményt, így éltünk a lehetőséggel. Normál áron meglehetősen drágán az áruk, egy kis darab kenyér 900 Ft-ba került.
A kiszolgálás első alkalommal kedves és informatív volt, amikor másodszor jártunk ott, az éppen ott levő kiszolgáló sógornőmnek a liszt eredetét firtató kérdésére nemigen tudott válaszolni. a különböző alkalmakkor különböző információ hangzott el. A lényeg az, hogy külföldi a liszt, svéd, norvég vagy angol, ezért nagyon drága minden. Egyszer érdemes kipróbálni,más ( de nem jobb ) mint a többi pékség, de rendszeres vásárlók nem lettünk.
2019. szeptember 19.a párjával járt itt 55 Szeptember közepén töltöttünk itt négy csodás napot. A két penthouse lakosztály egyikét foglaltuk, a lakosztály 72 nm, a terasz U alakban öleli körben a lakosztályt, és több mint 150 nm, a 3. emeleti teraszról pompás panoráma nyílik. A személyzet kedves segítőkész, a szállás jól ötvözi a hotel és az apartman ház előnyeit.
A többi apartman is elég nagy, a közösségi helyek hiányoznak, a recepció is egész pici. A félpanziót a szemben levő étteremben lehetett igénybe venni, a szobaár tartalmazta a fürdő belépőt is. A reggeli a szokásos magyar svédasztalos reggeli rántottával, felvágottakkal, a tea és péksütemény választék viszonylag szegényes. A főétkezés rugalmas, 12-19 óráig bármikor igénybe vehető , félpanziós étlapról lehetett két fogást és salátát választani, a 3. fogás, a desszert palacsinta volt. Takarítás ottlétünk alatt nem volt, a szemetet mi vittük le saját szemeteszsákká avanzsált nylon zacskóba és dobtuk egy utcai szemetesbe. Az apróbb hiányosságokért a lakosztály kényelme kárpótolt, mely kiváló ár-érték aránnyal párosult.