Gyémánt 16 értékelés kell még ehhez
Népszerű író még 13 hasznos szavazat kell
Kitartó fotózó még 221 feltöltött kép kell
2022. február 23., kollégákkal járt itt 55 Jó két évvel ezelőtt jártam először az étteremben, akkor írtam is értékelést róla. Azóta a kedvenc ebédidős helyem lett, hetente többször is megfordulunk itt kollégáimmal. A köretek jól variálhatóak, bármelyik saláta kérhető felár nélkül köretként, így kifejezetten egészségesen lehet itt étkezni, nekem a joghurtos spenót a kedvencem.
Visszatérő vendégként már jól átlátni a kínálatot, a kiszolgálók a napi újdonságokra külön is felhívják a figyelmet. A kiszolgálás a gyors pörgős tempó mellett is figyelmes. A választék igen széles körű, a gyroson kívül 5-6 féle főétel kapható, jó fél éve kifejezetten minőségi lett a választék. Többször ettem grillezett lazacot vagy pisztrángot, és török specialitások is kaphatóak, mint a köfte, adana kebab vagy a kemencében sült bárány. Utóbbi igen szép adag, legalább duplája egy átagos éttermi adagnak. A korábbi értékelésemben hiányolt extrák most elérhetőek. Tea grátisz kapható, az Október 6. utcára kiülve a hangulat is átlag feletti. Az árak folyamatosan emelkednek, de a minőséghez képest arányosak és inkább jutányosak.
2022. január 1.egyedül járt itt 45 A Nyugati tér sarkán felfigyeltem a kávézóra, ami egész nap reggeli ételeket, gyakorlatilag szendvicseket árul. A választék elég széles körű, tojáskrémes bagettet választottam. A kiszolgálás gyors, gépies, a helynek megfelelő, többet ilyen helyen nem vár az ember. A szendvics nagyon finom volt, a lazacos is remek, az ára meglehetősen borsos.
Egy szendvics áráért a tér túlsó sakán svédasztalos ebédet lehet enni. Gyors és minőségi étkezésre megfelelő, egy évben egyszer belefér az ára is.
2021. december 12.a párjával járt itt 45 Az elmúlt 6 évben kilenc alkalommal voltunk a szállodában, utoljára három éve írtam értékelést. Idén nyáron egy szűk hetet, novemberben két éjszakát töltöttünk itt. A színvonal sajnos évről évre csökken , a szálloda 2001-es felújítása óta nem sok minden történt, a berendezések egyre kopottabbak, fakóbbak, a gyerekjátszótér olyan piszkos és elhanyagolt, hogy szinte használhatatlan.
A csúszdát mi takarítottuk le, hogy unokánk használni tudja. A park is egyre ápolatlanabb, a szálloda melletti tó, amin régen csónakázni lehetett, idén kiszáradt. A svédasztalos étkezés nyáron megfelelő színvonalú volt, bár a reggelinél csak fehérlisztes pékárut kaptunk. Novemberben étlapról lehetett választani, ami az első este nem is okozott problémát, az adagok megfelelő nagyságúak voltak, a választék is megfelelőnek bizonyult. Másnapra elfogyott a csirkemell, így csak disznóhúsos ételt tudtunk választani. Reggelire elkészítették amit kértünk, de joghurtot nem kaptunk, egyféle fehér zsemle volt, Szerencsére vittünk magunkkal kefírt és rozsos zsemlét is, így félig a saját ételünket ettünk. Az árak többször emelkedtek, legutóbb 2021. augusztus 1-én, novemberben ezért az árért sokkal magasabb színvonalú szállodába is mehettünk volna, az ár-érték arány sokat romlott. Nem csoda, hogy négyen voltunk a szállodában hétköznap. Már a négy pontos átlaghoz is jó indulat kellett, Budapesthez való közelsége és csendes fekvése miatt ajánlható.
2021. november 25.a párjával járt itt 55 Nemrég fedeztem fel ezt az indiai éttermet a munkahelyem közelében, így először a kedvezményes ebédmenüt próbáltam ki, majd vacsorázni is elmentem ide a feleségemmel. Az étterem modern berendezésű, indiai díszítő elemek nem láthatóak, modern bisztróra hasonlít.
Az ebédmenü 2100 Ft-ért két levesből választható csésze leves, és főételként naponta változó csirke vagy vegetáriánus étel rizzsel és naan kenyérrel. A hét minden napján ugyanaz a választék ismétlődik, csütörtökönként madrasi csirke a húsos főétel, ami egyébként kifejezetten finom. A lencse levesből ettem jobbat is indiai étteremben, a Bombayről elnevezett csípős leves viszont nagyon finom. Ez a leves kifejezetten bombayi specialitás, az ott élő kínaiak készítették először indiai fűszerekkel, ezt a magyarul viszonylag jól beszélő indiai pincértől tudtuk meg. A kiszolgálás egyébként kifogástalan, kedves és informatív. Második alkalommal spenótos csirkét és spenótban pácolt tandoori csirkét ettünk, mindkét fogás remekül sikerült. A vacsora sem volt drága, a pazar környezethez különösen nem, az ebédmenü kifejezetten jutányos.
2021. november 3.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az Újpesti temető mögött található az étterem, ahova a halottak napi temető látogatásután betértünk, nem volt könnyű megtalálni. egy lakótelepi ház földszintjén található. igazi kockás abroszos külvárosi hely, finom házias étkekkel. LIbanyaklevest , halfatányárost, hercegnő csirkemellet ettünk, mindegyik étel jól sikerült.
Unokánk 1300 FT-ért kapott egy három fogásos menüt, csontlevest cérnametélttel, rántott húst rizzsel és palacsintát. A gyermekekre nagyon oda figyellnek. Az étlapon legalább öt csülök étel szerepel nevéhez méltóan, ezekek most nem kóstoltuk. Aki egy jót akar enni egyszerűbb környezetben, annak remek választás, itt még szevizdíj sincs.
2021. október 28.a párjával járt itt 55 A Bródy Sándor utcában, a Curry House indiai étterem helyett nyílt új indiai étterem. A többi indiai étteremmel ellentétben a több éve itt élő tulajdonos kicsit a magyar ízlés felé is nyitott a hagyományos indiai ízek mellett. A máshol megszokott kockára vágott csirke és bárány mellett kacsacomb, kacsamell, báránycsülök és sertéshús is kapható, a kb.
6 féle főétel 7 féle szósszal rendelhető, a szószok a többi indiai étteremben megszokott ízek: Vajas, tikka massala, rogan josh, vindaloo, achari, palak, kókuszos currys. Az indiai személyzet fele már beszél magyarul valamennyire, a kiszolgálás kedves volt, bár a tulajdonos hozzánk nem jött oda. Az ízek a máshol is megszokott indiai ízek, talán kicsit lágyabb fűszerezéssel. Az adagok bőségesek, a leves csészényi. A sörválaszték indiai üveges sörökből áll. A berendezés kicsit kopottnak tűnik, az égők egy része félig kiégve villogott, a mellékhelyiség tisztasága hagy kívánnivalót maga után. Az ára az adag nagyságához képest jutányos, más indiai éttermekben ennél többet szoktunk fizetni 20-30 %-kal. Szervizdíj már van, 10 %, ami már megszokott a belvárosban. Az indiai ízek kedvelőinek érdemes kipróbálnia, kicsit más mint a többi.
2021. október 22.a párjával járt itt 55 Öt éve voltunk először az étteremben, akkor is elnyerte tetszésünket. Kicsit félreeső jellege miatt sokáig nem jártunk itt, a napokban jött az ötlet az újabb próbára. A pincér nagyon udvariasan fogadott, a kiszolgálás végig tanítanivalóan profi volt, a két fiatal pincér remekül tette a dolgát.
A választott ételek finomra sikerültek, húslevest, vargánya krémlevest, harcsapaprikást sztrapacskával, és töltött káposztát ettünk. Az árszínvonal jutányosnak mondható, 2 kétfogásos vacsora sörrel alig több mint 10. 000 Ft 10 %-os szervizdíjjal. Korábbi látogatásunkkal ellentétben szépen megtelt a nem túl nagy étterem. Az egyetlen pontlevonás a hangulat kategória, ezen sajnos nehéz változtatni a nem túl előnyös fekvése miatt, egyébként remek étterem főleg magyaros, időnként újragondolt ételekkel.
2021. október 20.a párjával járt itt 55 Az elmúlt években a korábbi értékelésem óta pár havonta megfordultunk az étteremben, központi helyen fekszik, ízléses a berendezés, a kiszolgálás is megfelelő. A thai személyzet beszél magyarul, nemcsak angolul lehet rendelni, mint számos thai és indiai étteremben.
Az ár-érték arány kiváló, az önkiszolgáló thai hálózat éttermeiben ugyanennyit szoktunk fizetni, mint itt felszolgálással. Az ételek kifejezetten finomak, az étlap jó hosszú. szépen illusztrált. Legutóbb ananászba töltött sült rizses rákot ettem, tökéletes választás volt, már megjelenésre is impozáns. Bátran ajánljuk mindenkinek, nem okoz csalódást.
2021. szeptember 29.a párjával járt itt 55 Szeptember végén töltöttünk itt 3 nagyon szép napot. Az idő is kegyes volt hozzánk, szinte nyáriasan meleg volt. A bejelentkezés kissé lassan ment az igazolványok szkennelése miatt, ráadásul mindenki vasárnap 3 óra körül érkezett. A szálloda mértei ( több mint 200 szoba ) miatt családias hangulatról nem lehet beszélni, a személyzet kissé gépies,, de tették a dolgukat becsülettel.
A fürdő szép és remek a vize, nekem azért egy úszómedence hiányzott, mert ilyen a 17 medence között nem akadt. A szauna park is nagyon hangulatos, nagy választékkal. Az étkezés igazán minőségi, 6 féle főétel 6 féle húsból, mindkét este lazac is volt a kínálatban, ami svédasztalnál nagyon ritka. Néha érződött a sietség, a saláta nem volt elég alaposan megmosva, ropogott a homok a feleségem foga alatt, A szuperior szobából gyönyörű a panoráma, a Kékes tetőig ellátni tiszta időben. A szoba praktikusan berendezett, kényelmes. Az őszi akcióban Hungest-Hotel törzskártyával az ára is nagyon baráti, Összességében remekül sikerült az őszi nyaralás.
Érdekes
2021. szeptember 12.a párjával járt itt 45 Augusztusban a Zselicben töltöttünk 4 napot, nagyon vártuk a híres csillagos ég látványát, de a várakozáshoz képest nem sokat kaptunk. Most szeptember elején pestlőrinci otthonunkban jóval több csillagot látni a tiszta égbolton, mint ottlétünk idején a kissé felhős zselici égbolton.
A csillagparki látogatástól is kicsit többet vártunk, a nappali program egy rövid előadásból, a Nap távcsöves megtekintéséből, majd egy planetáriumi film megtekintéséből áll. Az esti programokra hetekkel korábban kell jelentkezni, de felhős időben ott is marad a planetárium. Nincs mindenkinek olyan szerencséje, mint a korábbi értékelőnek. A parkhoz tartozó kilátóba érdemes felmászni, csodálatos panoráma nyílik Badacsonytól Horvátországig.