2015. július 6.családjával járt itt 45Anyák napja alkalmából leptem meg anyukámat egy közös pizzázással. Nyugodt kis hely, kedves kiszolgálással, a pizza is finom volt, bár a tésztáját olyan vékonyra nyújtották, hogy közepén csak a feltétet ettük. De lehet valaki pont így szereti! :) Máskor is szívesen visszamegyünk, mert városi szinten ár/érték arányban számunkra megfelelő minőséget nyújtottak.
2015. április 4.barátokkal járt itt 45A Cafe Frei egy hangulatos kis hely, széles választék, sok különleges kávé! Ideális helyszín lyukasóránál, baráti találkozás során, vagy ha csak vágyik valaki egy különleges italra, fel szeretné magát ébreszteni a nap kihívásaira. Örülünk, hogy az egyetemisták számára elérhető központi helyen nyílt meg. Szerintem ezzel sokan így vannak, nemhiába van telt ház.
2015. április 3.barátokkal járt itt 55A szállodák napja alkalmából jártunk az Oxigén Hotelban. A természetközeli környezet, ahol a szálloda helyet kapott egyedülálló, a levegő tisztasága páratlan. A wellness részleg nagy és változatos, a személyzet segítőkész, ízletes a konyha, kérésünkre az egész szállodában végigvezettek.