2014. október 6.barátokkal járt itt 55Az elhelyezkedése az egri látnivalókhoz viszonyítva jó. A szobából ltni lehetett a várat, a minaretet, részben a Bazilikát is. Az étkezés tekintetében semmi kifogásolhatót találni nem lehet. Esténként élő zenét szolgáltatott egy zongorista, amely az est fényét mindenképpen emelte. A welness részleg nagyszerű, a személyzet nagyon készséges.
2014. január 9.barátokkal járt itt 55 A Dóm Hotel Szeged város szívében, a látnivalók megközelítése szempontjából ideális helyen található, személyzete rendkívül kedves és előzékeny. A szállodán belüli szolgáltatásokon kívül még idegenvezetést is kaptunk. Központi elhelyezkedésének köszönhetően hangulatos esti sétákat tehettünk Szeged belvárosában, hisz nem kellett energiát tartogatni a szállodába való visszatérésre.
A Hotel konyhája kitűnő, bőséges és változatos étkezési lehetősé-get biztosít. Bátran ajánlom ! !