2017. április 14.gyerekekkel járt itt 45 Párommal korábban már jártunk itt és ismét eljöttünk Kedves gyermekeim menyeim jóvoltából 60. születésnapi ajándékuk kapcsán! Nagyon jól éreztük magunkat nyolcan,mert időközben kiderült a nagyfiamék IKER babákat várnak! Nem csalódtunk,az ellátás,a szoba, a személyzet,a környezet, a wellness ismét kiváló volt,felidéződtek a régi emlékek!
Talán a nagy medence vize az hideg volt, vagy inkább sportos,idősebbeknek csak úszásra jó! Összességében nekünk megfelelt és szívesen ismét eljövünk,ha engedi időnk! Köszönjük a lehetőséget!
2016. április 19.a párjával járt itt 55 2015 szilveszterét töltöttük itt párommal és egy másik házaspárral Debrecenből. Nagyon jól éreztük magunkat, a szilveszteri vacsora különleges,finom,bőséges (svédasztalos )volt. Kitűnő zenekar csinálta a hangulatot,mindent játszottak profi módon. A személyzet, a kiszolgálás magas fokon ellátta feladatát,nem volt megoldhatatlan probléma számukra.
A szoba kényelmes,jól felszerelt,meleg, (nagyon hideg volt akkor)volt. Én személyesen a liftet hiányoltam,persze tudom a feltételeket lift ügyében. A svédasztalos regelik kiadósak,finomak voltak,talán annyi,hogy a két reggeli egyforma volt! A wellness rész felújításra szorul egy szauna, egy hideg vizes medence és egy alig működő jakuzzi van csak. A közelben lévő állatpark,libegő,bob pálya, jégpálya kellemes időtöltésre való,bár én a libegőre akkor sem ülnék fel,ha fizetnének érte. Megfelelő játékvehetőség a hotelen belül (kártyaasztal, biliárd,bowling,csocsó). Összességében megfelelt elképzelésünknek(bár egy kicsit drága szilveszter volt),vártuk a havat,de csak hideg volt!
2014. február 21.a párjával járt itt 55 Nem is értem,hogy aki hibát keresett itt,az hol talált! Idén februárban jártunk itt a párommal és maximálisan elégedettek voltunk mindennel,bár az idő esős volt. A szálloda fekvése,klímája kitűnő! A szobánk tökéletes felszereltségű,tiszta és praktikus volt. A kártyás működés különösen tetszett,mint energiatakarékos megoldás.
Az ételek,italok választékos különlegessége,minősége, mennyisége tökéletes! (eddig nem ettem "kuszkuszt",megkérdeztem miből van,hogy néz ki és egyszerűen a szakács küldött kóstolót,hogy lássam,ízleljem,milyen)! A felszolgálás gyors,figyelmes,kedves,szolgálatkész, a recepció munkája ugyanilyen! Nekünk a wellness is megfelelt,bár nem sokan voltunk,mindenki elfért. Fallabda,konditerem,szauna,pihenő,uszoda,infra,masszázs,só kamra,aroma,merülő,gyermek medencék stb. Mi kell még? Összegezve,mi nagyon jól éreztük magunkat,bármikor visszamennénk és,ha tehetem,vissza is megyünk!
2013. november 23.a párjával járt itt 55 Házassági évfordulónkra (30) kaptunk egy hosszú hétvégét gyermekeinktől és mondhatom nagyon jó választás volt tőlük! Rendkívül figyelmes fogadtatás,kényelmes (kész )szoba,bekészített
hűtött PEZSGŐ (ezt is a fiam intézte,de a személyzet hűtötte,tette asztalra),
Modern fürdőkomplexum(külső-belső),hatásos jó víz,wellness emelet,minden, ami pihenésre,kikapcsolódásra alkalmas.
Színvonalas étterem,különleges ételek,maximális,rugalmas kiszolgálás! Csendes,tiszta,jól felszerelt szoba,zavartalan pihenés. Szívesen maradtunk volna még,de időnk nem engedte,viszont bármikor visszamennénk!
2013. május 7.a párjával járt itt 45 Alapvetően elégedettek vagyunk. Szép,csendes ,jó levegőjű környezet. A kiszolgálás odaadó,pontos,gyors, a szoba ( bár hagyományos ) kényelmes, tiszta,jól felszerelt volt. Az ételek egyszerűek,de finomak,bőségesek. Amit személyesen ( a feleségem nem ) kifogásolnék, az az ,hogy a TV csatornák száma nagyon kevés.
Nincs sport,zene,ismeretterjesztő program( rajzfilm,hír csatorna már nem érdekel ebben a korban! )
Szerencsére nagyon jó időt fogtunk ki és jól éreztük magunkat! Szívesen vissza jönnénk amikor ismét megtehetjük!