2022. szeptember 4.a párjával járt itt 55 Átutazóban voltunk Csákváron, amikor rábukkantunk a Publo étteremre. Csákvár központjában, a templommal szemben található. Jól lehet parkolni is. Az étterem nagyon hangulatos, a kiszolgálás kiváló, az ételek nagyon finomak. Biztosan visszamegyünk! Én parmezános pankós csirkemellet ettem paradicsomos spagettivel, igen bőséges volt, a maradékot elcsomagoltattam és megvolt a másnapi ebédem is.
A párom hagymás rostélyost evett fűszeres steak burgonyával, az is nagyon finom volt és bőséges.
2022. június 5.a párjával járt itt 15 Tegnap a pasimmal voltam a Bisztróban. Vacsorázni szerettünk volna, de nem jött össze. Rendeltünk egy italt, amikor kihozták, jeleztük, hogy egy perc türelmet kérünk, mert ételt is szeretnénk rendelni. Ezt követően fél órán át várakoztunk, hogy felvegyék végre az étel rendelésünket. De hiába.
Próbáltunk szemkontaktust felvenni a pincérnőkkel, fejbiccentessel jelezni, hogy rendelnnk, még inteni is próbáltunk párszor, de észre se vették. Pedig alig volt vendég. A teraszon páran voltak, a benti részen rajtunk kívül egy asztalnál ültek csak. Szép komótosan megittük az italunkat, hogy legalább addig csak eszükbe jutunk. De nem. Végül feladtuk. Mi vittük oda a poharainkat a pulthoz, és kifizettük a számlát. Ami persze tartalmazott szerviz díjat ( mégis mire? ? ! ! ! )
Ide se megyünk többet.