2017. december 26.a párjával járt itt 45 Szeptember második hetében egy céges jutalom keretében nyaraltun aKaros Spaban. Kellemes öszi idöben érkeztünk a kinti medencék még üzemeltek aszoba tágas-kényelmes a teraszunk a medencékre nézet. Az elsö 3 napott a külsö medencéknél töltöttük igy nem tünt fel a sok vendég ,csak akkor mikor a gyogyvizes medencét vettük igénybe ami bent található Az esö beáltával atömeg a belsö részre huzodott szinte mozduli sem lehetett .
A szaunák szépen kialakitottak csak fürdölepedöre kellet várni. Az ételek változatosak izletesek de néha szárazak pl. ahuskészitmények aszemélyzet kiválló.
2015. február 22.gyerekekkel járt itt 55pihenéssel szorakozással eltöltött 1hét már tienegy éve. Délelött wellness részleg/szauna-pezsgöfürdö/. Délután séta-olvasás. Este 2ora uszás göz-infra szauna,pihenés a sókamrában Egy kellemesen elsuhant hét után belevághatun a szürke hétköznapokba. Ajánlom mindenkinek aki egy tavasz elötti feltöltödésre vágyik. Tiszta környezet aHévizi tó 10 perces sétával elérhető.
2014. november 8.barátokkal járt itt 45Kellemes,kikapcsolodásra alkalmas. A wellness részleg kicsit szétszort,nincsenek relakszálo ágyak. Agyogyviz kiválló,höfoka jo. A z étterem és kiszolgálás kiválló. Az ételek vállasztékosak tartalmasak böségesek. A szobák valoban retro jellegüek,acélnak megfelelöek,tiszták. A parkolás megoldot 2. parkoloval is rendelkezi. Az árak elfogadhatoak,hétvégén zenés est,jo hangulat. Ajánlom mindenkinek
2014. január 19.gyerekekkel járt itt 55A szálloda kiválloan alkalmas akikapcsolodásra,pihenésre.A szolgáltatás kivállo étkezési vállasztéknagyon jo.KIrándulási lehetöségek akörnyéken szuperek. Athermálviz minösége kiválló Aszobák tiszták ésrendezettek,az ajtonyitokártyával gondok voltak de aszemélyzet pillanatok alat helyre állitotta ahibát.