2019. november 27.a párjával járt itt 55 Egy jó választás! MERT! Vár egy összeszokott,kedves, barátságos,vendégorientált csapat, akik a nap minden percében a -1. emelettől, a tetőtérig arról gondoskodnak,hogy jól érezd magad, hogy fantasztikus élményekkel,programokkal tegyék felejthetetlenné az itt töltött napokat,hogy megismerd a kihagyhatatlan szaunaszeánszokat,a kellemes masszásokat,a wellness és a gyógyászat csodás világát,hogy megkóstolhasd a finom, és isteni ételeket, mindezt egy tiszta, rendezett környezetben!
Csak egyre figyelj! Függőséget okoz, én már csak tudom, nem túlzok, 10. alkalommal választottuk ezt a Szállodát, és most is azt mondom, hogy :
JÖVŐRE TALÁLKOZUNK ÚJRA. . . ÉS ÚJRA. . ÉS ÚJRA! ! KÖSZÖNET,ÉS HÁLA MINDEN DOLGOZÓNAK, A VENDÉGEK SZÁMÁRA LÁTHATÓKNAK ,ÉS A NEM LÁTHATÓKNAK IS! Tisztelettel:
2013. szeptember 29.családjával járt itt 55 A lányom első diplomáját ünnepeltük a családdal! ! Már másodszor jártunk itt hiszen a házassági évfordulónkat májusban is itt ünnepeltük, annyira finom, ízletes, bőséges a kínálat, hogy akkor eldöntöttük, hogy a diplomát is itt tartjuk! ! A pincérek mosolygósak, kedvesek, a kiszolgálás gyors, és pontos! A szakács istenien főz!
! ! Az étterem nagyon hangulatos, barátságos és légkondicionált! ! Biztos vagyok benne, hogy még sokszor eljövünk majd ide, mert az árak teljesen korrektek az adagok pedig bőségesek! ! Mindenkinek szívből ajánlom! ! !
2013. szeptember 26.a párjával járt itt 55 Ahogy a város is, annyira hangulatos, barátságos a hotel is! Kellemes sétát lehet tenni a várban, ami csoda szép, a városnézés pont elég kikapcsolódás, a hotelben található wellness után! A szakácsnak külön dícséret a fantasztikus ételekért, és ízekért! A személyzet rendkívül mosolygós segítőkész!
Utólsó nap estig maradhattunk a wellnessben, amiért külön köszönet! A várfürdő szolgáltatásai, és a wellnesse is fantasztikus, a szauna szeánszok egy életre szóló élményt adtak! Hat napot töltöttünk a Hotelben, ami teljesen feltöltött energiával, méregtelenítettünk, ettünk, pihentünk, sétáltunk! Köszönjük szépen!
2013. szeptember 26.a párjával járt itt 55 Már háromszor töltöttünk el csodálatos pihentető napokat a hotelben, összesen 13 éjszakát! ! Az ételek, a kedves mosolygó segítőkész személyzet minden dicséretet megérdemel! ! A szobát is kívánságunk szerint kaptuk! A wellness fantasztikus a sodró medence a gyermek énjeimet is előhozza! ! :)A szaunák világa teljesen kielégíti az elvárásokat!
! ! Illatos, tiszta és megfelelő hómérsékletű! A dézsazuhany, és a jégkása kút csak fokozza az élvezeteket! ! Egyszóval mennyei ! ! A szálloda arculat világa gyöny9rű! A berendezések elkápráztattak! A festmények ,bútorok a lépcsők! ! A hotel épülete ,mint egy kisebb kastély kívül, belül! ! Mi biztos, hogy visszafogunk még menni, többször is! ! Mindenkinek csak ajánlani tudom, próbálja ki, nem fog csalódni! :))