2016. június 3.gyerekekkel járt itt 45 Aki rendszeresen idejár, tudja nem csalódik! Pompázatos torta-sütiválaszték, helyben készített croissant és egyéb, számos, csábítóan csalogató ízorgiák várakoznak kóstolgatásra. Kedvencem, a családi receptura alapján készült francia krémes. A levendula, camparis fagyit is nehéz kihagyni. Csak ajánlani tudom mindkét cukrászdájukat Balatonfüreden.
Aki ide egyszer betér garantáltan visszatérő vendég lesz, mint én is. A kiszolgálás előzékeny, bár láttunk tanulókat is, akiknek még sokat kell tapasztalniuk.
2016. június 3.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A szálloda a 4 csillagnak megfelelően a vendégek igényeit követi a komplexum kialakításában és működtetésében. Az ide érkező, itt valóban vendégnek érezheti magát. Az itt dolgozók figyelmesek, kedvesek. A szolgáltatás minősége remélhetőleg így marad, megtartja magas színvonalát. Nagyon jól éreztük magunkat.
Ha elegáns, ízlésesen kialakított környezetre, kellemes ételekre vágyik, vagy kikapcsolódni, gyógyulni szeretne tudom ajánlani az Atlantiszt. Hamarosan felkeressük ezt a helyet újra.