2017. június 3.barátokkal járt itt 55 Baráti társasággal töltöttünk el egy hosszú hétvégét a hotelben. Nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet, a kiszolgálás magas színvonalú, kedves. A szobák tisztasága teljesen rendben. Az ételek, finomak és változatosak voltak. Biztosan visszatérünk még ide. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Egyetlen negatívum ami NEM a szálláshelyhez kötött, az a barlangfürdő, ami csalódás okozott.
2015. szeptember 12.családjával járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Szeptember elején egy hétvégét töltöttünk a szállodában. A szobánk annyira minimál volt, hogy a ruháinkat nem tudtuk kirakni szekrény hiján. A személyzet (recepciósok, wellness recepciósok) kedves és figyelmes. A wellnesben a légkondicionálás miatt hűvös volt.
Az étteremben a svédasztal választéka szegényes, kicsit egyhangúnak éreztük, illetve nem ártana melegen tartani az egyes ételeket. Külön kérésre ugyan megmelegítették.
2014. február 26.családjával járt itt 55Másodszor járunk itt társasággal apartmanházban. A szálloda elhelyezkedése, panorámája, klímája kitünő. Annak ellenére, hogy február van sikerült verőfényes napos időt kifognunk. Tiszta, jól felszerelt, kellemes környezet. A személyzet kedves, mosolygos, segítőkész. A wellnes tiszta, nekünk tetszett. Az étel választék, bőséges és ízletes. Kiváló, ajánlom mindenkinek.