2016. május 19.a párjával járt itt 35 Februárban,párommal töltöttünk el 3 éjszakát itt a Belenusban. A szálloda nagyon szépen berendezett, a szobák szépek, kényelemesek, és tiszták. A wellness részleg talán kicsit szűkös, a hideg idő révén sokan bennmaradtunk a szállodában, így csaknem nyomakodtunk a benti medencében. A személyzet udvarias,kedves, és kézséges.
Egyetlen dolog,ami kicsit hiányos volt, az az ellátás. Az all incllusive ellátástól kicsit többet vártunk.
2016. május 12.barátokkal járt itt 55 A munkámból adódóan többször is Pestre kell utaznom, így találtam rá erre a családias hangulatú étteremre és panzióra, amely a 10. főút mellett található. Napi menüvel, pizzával, kinti terasszal várják az ide látogatókat. A személyzet nagyon kedves és udvarias. Az ételek finomak,kifogástalanok, az árkategória nagyon is kedvező.
A szobák szépen berendezettek,és kényelmesek, nagyon tiszták. Midenkinek csak ajánlani tudom.
2016. május 12.a párjával járt itt 35Páromnak 40. születésnapjára ajándékoztam a 4 napos kikapcsolódást. Kicsit csalódott voltam,ugyanis a szálloda fele sem olyan jó,mint a büki Danubius hotel. Az ételek finomak voltak, de több volt a vegetáriánus étel, gondolom a sok idős vendég végett erre nagyobb volt a kereslet. .
A szobákra ráférne kis felújítás a 4 csillag kicsit sok érte. .
2016. május 12.a párjával járt itt 55Nagyon kellemes 4 éjszakát töltöttünk el itt a párommal. A wellness részleg kitűnő, az ellátás szuper, a személyzet nagyon kedves és figyelmes. Kitűnő, és változatos ételek és italok, csapolt sör és borok korlátlan fogyasztása, nagyon is rászolgált a 4 csillagra.. Mindenkinek csak ajánlani tudom..
2016. május 4.a párjával járt itt 55Húsvétkor jártunk itt utoljára a párommal. Annyian voltunk az étteremben,hogy állóhely sem volt az ajtóban,nemhogy ülõhely
Mindenképp érdemes volt várni, a kiváló ebéd kárpótolt minket. Az ételek minősége és mennyisége mindent felülmúlt. Magyar nótaszó mellett egy kellemes órát töltöttünk el.
Ha ennél egy jót, a Sári csárdát nem érdemes kihagyni!
Sári Csárda válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönöm kedves visszajelzését, mely nagyon fontos számunkra! Örömmel vettük pozitív visszajelzését az ételekre és a zenére vonatkozóan!
Bízom benne, hogy a jövőben lesz még alkalmunk Önöket Csárdánkban köszönteni és további kellemes élményekkel és ételekkel gazdagodhatnak.
Előzetes asztalfoglalást mindenképpen ajánlanék Önöknek, melyben készséggel állunk segítségére.
Üdvözlettel: Sári Csárda csapata
2016. december 21., Sári Csárda, értékesítési vezető