2015. június 5.családjával járt itt 55 Családdal és barátokkal is jártam már itt. Soha nem volt gondunk semmivel. A Kiszolgálás kiváló, az ételek kitűnőnek és a hangulat sem utolsó. Kedvencem a tatárbifsztek, ami elég kényes étel,de megis frissen készítik akár az ember szeme előtt is ha úgy kívánja. Ha valaki csak egy ebédre/vacsorára vágyik megéri ezt az éttermet választani,mert ár/értek aranyban is elfogadható.
Viszont nyitottak a kisebb rendezvények lebonyolítására is persze előleges egyeztetéssel. Mindenkinek csak ajánlani tudom,aki egy jót akar enni.
2015. június 5.a párjával járt itt 25 Az étterem egy pince helyiségben van. Egészen jó kialakítással rendelkezik,bár nem ártana nehány kábelt elrejteni a vendégek elől. Sajnos belépve nem keltett jo benyomást , ugyanis a két asztalnál ami éppen foglalt volt a pincér bocsánatkéréseit hallottuk. Egyik asztalnal sajnos lemaradt a fő ételhez járó köret, másik asztalnál pedig a sült krumpli olajosságáról folyt a vita.
A dolgozó megoldás képpen 10% -ot levont a végösszegből, valamint hozzátette új szakácsuk van,aki egy napja van velük. Az ételek egészen elfogadhatóak lettek volna, de ha valamit gyors fagyasztott zöldséggel keszitenek kicsit odafigyelhetnének,hogy úgy tűnjön friss az alapanyag . Arra célzok, hogy ne legyen fagyos a belseje. A felszolgáló kedves volt és segítőkész, viszont nagyon feledékeny. Kenyeret csak harmadik kérésre kaptunk,de akkor frissen sütött pizza kenyeret hozott. Nem ártana a vezetőségnek odafigyelnie kicsit,erre az egyébként jó kilátású étteremre.
2015. június 5.barátokkal járt itt 45 Nehány hónapja vacsorázunk itt barátainkkal. Maga az étterem jó kialakítással rendelkezik. A felszolgálók kedvesek és segítőkészek voltak. Az étlap korszerűsége sem utolsó szempont, hiszen egy tabletről választhatjuk ki az ételeket. Vegyesen rendeltünk mindent,hogy minél több dolgot kipróbálhassunk. Az ételek finomak és bőségesek voltak.
Viszonylag gyorsan és egyszerre kaptuk meg a rendeléseinket. Amit túlzásnak találok a zene hangereje. Szinte ordítva kellett beszélgetnünk pedig egy asztalnál ültünk. Főként fiataloknak ajánlanám.
2015. június 5.a párjával járt itt 45 Maga az étterem egy pince helyiségben található,ami jó kialakítással rendelkezik. Asztalt foglaltunk de sajnos kiadták az asztalunkat, viszont azonnal felajánlottak számunkra egy nagyobbat még akkor is ha csak ketten voltunk. Szóval probléma megoldásból jeles az étterem. Az ételek finomak voltak, a kiszolgálás is megfelelő.
Hétköznaphoz képest elég sok volt a vendég. Összességében megfelelő, leginkább pároknak ajánlanám.
2015. június 5.gyerekekkel járt itt 55 Valóban az ország legjobb cukrászdái közé tartozik. Minősége kiváló. Sokaknak a sorban állással van gondjuk a cukrászdában,mivel folyamatosan nagy forgalmat bonyolítanak le, és az eladók próbálják a vevőket minél hamarabb a kívánt termékekhez hozzájuttatni.
Viszont, a csak fagyizni vágyóknak nem kell megijedni a kígyózó soroktól,mert külön pultban szinte azonnal hozzá lehet jutni! Ajánlom mindenkinek,aki Szolnokon jár mert megéri kipróbálni.
2015. június 4.a párjával járt itt 55 Ettermet kerestunk parommal Balatonlellen es ratalaltunk erre a gyongyszemre! :) A fogadtatas baratsagos es kedves volt, amit maga a tulajdonos tett lehetove! Szeretunk magunk valasztani etelt, de megkerdeztuk a fonok ur ajanlatat is, es vegul el is fogadtuk. Brassoi apropecsenyet kovaszos uborkaval, valamint sajtal toltott pulykamellet tepsis burival es tejfolos ubisalival rendeltunk!
Az etel frissessege, allaga, fuszerezese kivalo volt. Igazi magyaros konyha egy kituno szakaccsal. A hely hangulata sem utolso szempont. Felreeso utcaban hangulatos terasszal, de megis kozel a Magyar Tengerhez! Mindenkinek csak ajanlani tudom! :)