Kihagyható
2018. április 1.gyerekekkel járt itt 25 A hely az üzemeltetői dilettánsok, vagy szimplán lelkiismeretlen nemtörődömök. Tegnap jártunk ott. Maga a barlangfürdő szép lenne, de nemhogy élvezhetetlen de veszélyes is volt. A barlangfürdőhöz tartozik egy kültéri strand is, ami a teljes intézmény 2/3-át teszi ki és természetesen márciusban zárva tart.
Az öltözőszekrények száma nyilván a strand és a barlangfürdő együttes használatához méretezett. Ehhez képest a tegnapi napon voltak akiknek nem jutott szekrény, az emberek egymást taposták, nemhogy szék, vagy napozóágy, ülőhely, de a medencéken kívül állóhely is alig volt. A medencékben is egymást érték az emberek. Mind higéniai mind biztonsági szempontból elfogadhatatlan volt. A zsúfoltság miatt embertelen, visszataszító volt a hely(zet). Annak örültünk, mikor végre kijöttünk. Szervezetlen, csak a bevételre hajtó banda üzemelteti a helyet. 1 órán át bírtuk gyomorral.