2022. szeptember 6.a párjával járt itt 55Hangulatos kávézó és cukrászda Hévíz sétáló utcáján. Nagyon finom a kávé, különlegesség, hogy egy pici tölcsérben fagyit is hoznak mellé. Azért az igazi erősség a fagylalt. Óriási a választék, egy hét alatt sem tudtuk mindet megkóstolni. Igazi kézműves fagylalt, nem csak a nevében az, és hatalmasak a gombócok. Nehogy kihagyjátok, ha Hévízen jártok.
2022. szeptember 6.a párjával járt itt 25Sajnos a válság több Bécsi szelet vendéglőt bezárásra kényszerített, így egy szülinapi ebédhez a netről választottuk ki a Pozsonyi úton lévő kisvendéglőt. Nagy csalódás volt. a borjú bécsi jobb esetben fiatal marhából készült, ezzel már mindent elmondtam. A hely gyakorlatilag egy utcai terasz, nem túl barátságos, nem is kényelmes. Tovább keressük az igazi Bécsi szelet színvonalat.
2022. szeptember 6.családjával járt itt 55Régóta törzsvendégei vagyunk a győri belvárosban a Bécsi kávéháznak, még sosem csalódtunk. Nagyon fínom kávé, sütemények hatalmas választéka szintén kíváló minőségben, kedves és figyelmes kiszolgálás. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Plusz: nyáron nagyon finom a fagylaltjuk is. Ha Győrben jársz, ne hagyd ki.
2022. szeptember 5.családjával járt itt 45Már korábban is jártunk a csárdában évékkel ezelőtt. Egészén kiváló volt a halászlé. Aztán egy időben leromlott, akkor hanyagoltuk. Idén elhatároztuk, hogy teszünk egy próbát, és nem bántuk meg. A környezet kellemes a horgásztó partján. A kerthelységben ültünk le. A halászlé újra a régi kiváló minőség volt, a kiszolgálás gyors és udvarias.
2022. augusztus 18.a párjával járt itt 55 Először kicsit nehzen találtuk meg, elég rossz út vezet a szállodához. A kialakítás nagyon tetszetős, az apartmanok szépek, tiszták, jól felszereltek. Az étterem kíváló, nagyon finomak és jól összeállítottak az ételek. Találhatóak zalai, őrségi specialitások is. A recepción nagyon segitőkészek voltak, ajánlottak programokat, kirándulásokat.
Javaslatukra átmentünk Szlovéniába (mindössze 6 km-re van a határ), nagyon érdemes volt. Tavasszal voltunk, ezért még nem volt feltöltve a szadadtéri medence. Sajnos a lovarda üres volt, a pacik is kirándultak valahová.
2022. május 5.családjával járt itt 35 Sok éve jártunk itt - jó emlékeink maradtak. A hely nem túl nagy, ezért kicsit hangos a vendégektől. Az étel nagy csalódás volt - kedvencem a tárkonyos raguleves, ez nem is hasonlított hozzá, se tárkony, se tejszin, a borsó kemény - ez a többi levesben is így volt. Az étlapon szereplő libamájjal, sajttal, gombával töltött csirkemellből kifelejtették a libamájat.
Ehhez képest nem túl olcsó. A kiszolgálás rendben volt, de a pincér nem vette szívesen a kritikát.
2022. március 8.a párjával járt itt 55Az utcáról és a fürdő felöl is megközelíthető barátságos étterem. A szállodánkból odajártunk reggelizni, ez átlagos volt, szokásos választékkal. Semmi extra. Három alkalommal vacsoráztunk is, ez nagyon jó volt mindhárom alkalommal. Finom ételek, hatalmas adagok és nagyon gyors és barátságos kiszolgálás. Az árak is pénztárcabarátiak voltak. Csak ajánlani tudom.
2022. március 8.a párjával járt itt 35 Akciós csomagot vásároltunk 3 éjszakára. Az elhelyezkedés nagyon jó, szemben van a fürdővel és az étteremmel. Télen, nagy szélben nem ideális kabátban, csizmában menni reggelizni, de ezen túltettük magunkat. Az apartman nagyon szép, elegánsan berendezett - apró hiányosságokkal. A TV mindössze az alapcsatornákkal rendelkezik - rossz időben ez kevés.
A mi TV-nk ráadásul csak úgy volt bekapcsolható, hogy minden alkalommal végigment az automatikus beállítás. Apróság, de kényelmetlen, hogy a fürdőben úgy helyezték el a WC-t, hogy ha valaki használja, az ajtó nem nyitható. Minden fogas olyan magasan van, hogy 160 cm magassággal nem elérhető. Ez sajnos általános gond a szállodákban. Pozitívum, hogy a kádban egy külön csapon gyógyvíz is engedhető. Sajnos az utoló estén leállt a fűtés, amikor már nem volt recepció. A telefont többször kinyomták, mire végre jelezhettük a problémát, de a recepciós hölgy nagyon nem vendégbarát módon kezelte a problémát. Egyébként érkezéskor sem volt szívélyes! Nekünk hiányzott, hogy a sarokban lévő kis bár sem működött.
2021. július 17.a párjával járt itt 55 Már többször is jót ettünk itt, ezért Tokajból hazafelé tettünk egy kitérőt Kápolnára. Most sem csalódtunk, nagyon finom volt az étel, szívélyes és gyors a kiszolgálás. Hatalmas adagok, ezért dobozokkal távoztunk. Egy kicsit retró hangulata van, de tiszta és minden szempontból megfelelő vendéglő.
Az árak manapság kifejezetten pénztárcabarátnak mondhatóak, mindenkinek csak ajánlani tudom.
2021. július 17.a párjával járt itt 35Mi csak az étteremben voltunk, ahonnan igen rossz szájízzel távoztunk. A kajára sokat kellett várni, pedig akik már ott ültek, azok mind megkapták a rendelésüket. Az étel elfogadható volt, de fizetéskor azért hanyatt dobtuk magunkat. Az árak nagyon nem értékarányosak, és az elviteles dobozért 400 Ft-ot számoltak fel.
Egyszóval biztos, hogy messze elkerüljük, ha ezen a környéken járunk.