2016. október 6., csoporttal járt itt 55 Nyugdíjas társaimmal két éjszakát töltöttünk Hévízen, a Panoráma Hotelben. A kevés személyzet ellenére, a szobák tisztasága kifogástalan volt. A szobák tágasak, panorámásak voltak. A recepciós személyzet udvarias és segítőkész, a szálloda hallja igazi társalgási helyszín tág tere miatt.
Az étkezés választékos és bőséges, a felszolgálók képzettek, az asztalok precízen terítettek, szépen dekoráltak voltak. A nagy létszám ellenére, zökkenőmentesen folyt az étkeztetés. Mindezt udvariasan, mosolyogva végezték, mindez a reggeli és vacsora étkezéseknél tapasztalható volt. A fürdőbe vezető átjárás minden igényt kielégít, esztétikus körülmények voltak a medencéknél is, minden előnyére változott az átépítés óta. Csak az elismerés hangján szólhatunk a szállodáról, ahova reményeink szerint mihamarabb visszatérünk. Mi a magunk részéről még egy csillagot javasolnánk, sok négy csillagos szálloda szerényebb mutatókkal rendelkezik. További munkájukhoz sok sikert és sok elégedett vendéget kívánunk! Sédvölgy Nyugdíjas Klub Veszprém.