2024. szeptember 2.családjával járt itt 15 Családommal visszatérő vendégként 5. alkalommal ebédeltünk az étteremben, miskolci tartózkodáskor szerettünk ide járni a szép környezet és a magas minőség miatt. Most viszont sajnálattal tapasztaltuk az irreálisan magas árak ellenére csökkent az ételek minősége. A "ropogós" vékonytésztás pizza a szósztól elázott, a főételek pedig sósak voltak.
A legnagyobb csalódást mégis az a kicsinyesség okozta, hogy a számlához hozzáadtak nem várt tételeket. Pl. a felszolgáló kedvesen említette lehetséges a köretcserét, de mégis pluszban ütötték fel a cserélt köretet, habár az eredetit nem kaptuk meg. Így az az abszurd helyzet fordult elő, hogy a fiam egy egyszerű főételt a végén 12 ezer Ft-ért kapott meg. Sajnos úgy tűnik az étterem üzletpolitikája, nem a vendégek visszatérésére vagy másnak ajánlására, hanem a rövid távú, kényszerű, pénzszerzésre épít. Természetesen ez is lehet eredményes, de elengánsabb lenne, ha a rajtunk nyert pár ezer Ft-os extra helyett, olyan élménnyel távozunk, hogy legközelebb is szívesen visszatérjünk.