2017. október 28., csoporttal járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egy csoporttal kerékpártúrán vettünk részt a környéken, és már előre tudtam, hogy valahol Mezőkövesden kéne megállni ebédelni. Körbenéztem itt az oldalon, hogy melyik éttermeket ajánlják mások, és melyik esik útba nekünk kis kitérővel, így esett a választás erre az étteremre.
Az email kapcsolat gyorsan létrejött, és hamar kaptam kedvező menüajánlatot a csoportnak. Rugalmasak voltak, és valóban figyelembe vették a kívánságainkat. Szépen megterített asztallal vártak, ahol az egész csoport elfért együtt. Az ebéd finom és bőséges volt, gyorsan kiszolgáltak, és kedvesek voltak velünk. Nem csalódtam.
2017. október 28., csoporttal járt itt 55 Egy hosszú hétvégét töltöttünk a faházakban. Mivel egy csoporttal voltunk, mind a kétszemélyes, mind a négyszemélyes faházról van tapasztalatunk. Mindegyik kényelmes, és megfelelően tágas. Az ágyak is jó szélesek, és kényelmesek. A wifi elég gyenge volt, és a tv a mi faházunkban rosszul volt beállítva, torz volt a kép, de mivel nem igazán akartuk nézni, nem zavart, de azért erre oda lehetne figyelni.
A konyha jól felszerelt és a fürdő is megfelelő méretű, talán egy pipere polcot még lehetne szerelni valahova a csap környékére. A fürdőben több medencét is lehetett használni, és van szauna is. Van egy étterem is a kemping területén, ahol nagyon kedves személyzettel, alacsony áron, átlagos minőségű ételt lehet enni, de akár étlapról is lehet választani, de a menü is megfelelő minőségű volt. A környék nagyon szép rengeteg túralehetőség van, így biztos, hogy még visszatérünk.
2017. október 18.a párjával járt itt 55 Újra Szentesen jártunk, és ha ott van dolgunk, feltétlenül elmegyünk ebbe az étterembe egy jót enni. Örömmel tapasztaltuk, hogy a színvonal semmit sem romlott, a pincérek kedvesek, és gyorsak voltak, az ételválaszték jó, és az étel minősége évek óta ugyan olyan jó.
A kedvenc Liget salátával továbbra is elégedett voltam, de ha spórolni szerettünk volna, ehettünk volna menüt, mert az is nagyon bőséges és gusztusos volt. A férjem most valami frissensültet kért, ami finom volt, de átlagos, ezért az egy csillag levonás.
2017. június 13., csoporttal járt itt 25 Egy csoporttal töltöttünk pár napot Bélapátfalván. A motelunk szomszédságában volt ez az étterem, aminek nagyon örültünk, gondoltuk, jó lesz a vacsorákat az étterem teraszán elfogyasztani délutánonként. Az első benyomások aztán rögtön módosították az elképzelést. Az egyetlen pincér alig akart kiszolgálni.
A kért étel ránézésre gusztusos volt, de ízre már nagyon átlagos. A rizsszemek összeálltak, a gombás szósz pedig erőteljesen bolti mártás ízű volt. Egyik társunknak mikróba melegített palacsintát hoztak, ami ehetetlenül kemény volt, és ennek ellenére az árát elkérték. Volt menü is, és sokan jöttek azt fogyasztani, valószínű az, illetve csoportok étkeztetése adja a bevételt, így a néha egyénileg betérő vendégek nem fontosak a számukra.
2017. június 12., csoporttal járt itt 45 Egy csoporttal tartózkodtunk a motelben. A szobák elfogadhatóak, az ár nagyon alacsony, és egyedül az ágyak nagyon lestrapáltak. Mi egy iskolai csoporttal voltunk egyszerre a motelban, ami elég szerencsétlen párosítás, de szerencsére konszolidált, normális fiatalok voltak, így tudtunk pihenni, de ilyenre figyelni kéne a foglalásnál, és jelezni előre.
Mivel egyetlen közös helyiség van, két csoport esetén az egyik tudja csak használni. Most jó idő volt, így a diákcsoport kint töltötte az estéket, de rossz idő esetén gond lett volna. A motel egyébként ideális abban az esetben, ha egy csoport veszi ki, pl. iskolai osztályok, nagyobb társaságok.
2017. június 12.barátokkal járt itt 35 Már sokadszorra ültünk be ide ebédelni, és a véleményünk sajnos egyre rosszabb. Most egy kedves, de tájékozatlan pincérnő vette fel a rendelést. Harcsalakoma elnevezésű ételt kértünk ketten a társaságból, és érdeklődtünk, hogy magyar, vagy afrikai harcsából készül.
Megkérdezte a konyhát, és azt mondta, szürke harcsa, de természetesen afrikai harcsából készült az étel, így, bár finom volt, az eljárás miatt nagyon negatív véleményem van, mert ha tudom, hogy nem magyar harcsa, más ételt kérek. A férjem halászlét evett, ami nagyon felejthető volt, már ránézésre is, és a lányom által rendelt fahéjas csirke is gumisan rágós volt. Azt hiszem a jövőben inkább keresünk másik éttermet a környéken.
2017. június 12., csoporttal járt itt 45 Pár napot Bélapátfalván töltöttünk egy csoporttal, és a környéken túráztunk. Egyik túránk alkalmával útba esett az étterem, így bementünk ebédelni. Nagyon szomjasak voltunk, de hiába kértük a pincért, hogy hozza az italt, ő ragaszkodott, hogy előbb az ételrendelést fel szeretné venni. Kiválasztottuk az ételt, és végre az italt is megkaptuk.
A gyümölcsleves nagyon finom volt, de a másodikként kért tejszínes csirke olyan borsos volt, hogy alig tudtam belőle enni. A többiek dicsérték az ételeket, így valószínű csak ezzel az egy étellel volt gond, de nekem nagyon rossz lett tőle a gyomrom, és nem esett jól.
2017. március 7.családjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A szomszéd hotelban szálltunk meg, de mivel ott nem volt lehetőség ebédelni, ebbe az étterembe mentünk át. A személyzet kedves volt és gyors. Ketten menüt kértünk, a lányom Gordon bleu-t. A menü bőséges volt, nagy adag leves, burgonyapüré és egy nagy töltött csirkecomb, káposztasalátával. Az árak nagyon barátiak, az étel jó színvonalú.
Nem gasztronómiai élmény, de ízletes. Az étterem bútorzata egyszerű, de tiszta.
Kiváló hely a pihenésre -
Castrum Termálpanzió & Kemping Lenti
2017. március 7.családjával járt itt 45 A szobák tágasak, az ágyak kényelmesek. Nekem két gondom volt. Egyrészt a párna nem kényelmes, se nem nagy, se nem kicsi, valami köztes méretű, és nekem nem volt kényelmes rajta az alvás, persze ez egyéni dolog, a férjemnek, lányomnak semmi gondja nem volt vele.
A másik, hogy az éjjeli lámpa, ami végre tényleg olyan, hogy lehetne olvasni nála, használhatatlan volt, mert ha nekidőltem a falnak, a lámpa vagy lekapcsolódott, vagy ép a plafonon lévő égő felkapcsolódott, ugyanis a villanykapcsoló nem az ágy mellett, hanem fejnél van. Kellemetlen volt, mert így nem tudtam kényelmesen, az ágyban olvasni. A személyzet minden tagja kedves volt és segítőkész. A reggeli bőséges, és a választék is megfelelő. A svédasztalos vacsora is finom volt és a választékkal sem volt gond, de mivel este már nem szeretünk sokat enni, drága volt a 2500,-Ft-os ár, így ha legközelebb jövünk nem fogunk kérni vacsorát. A fürdő közel van, és kényelmes az átjárás. Minden reggel madárcsicsergésre ébredtünk, és csendes volt a környezet, nyugodtan lehetett pihenni. A 8 órás reggelit késeinek tartjuk, de szerencsére a személyzet rugalmas volt, és fél 8 fele már többnyire ehettünk. A parkolás az udvarban megoldott, igaz, most még nem volt telt ház, de volt elég parkolóhely.
2017. március 6.családjával járt itt 55 Egy csoportos kerékpárostúra előkészületeként jártunk a környéken. Mivel dél körül Csesztregre fogunk érni majd a leendő túrán, megnéztük, hogy milyen lehetőségünk lenne megállni pihenni és ebédelni. Az interneten talált panzió és étterem már étteremként nem üzemel, és onnan irányítottak bennünket ebbe a nemrégiben átadott, újonnan épült étterembe.
Kint még nincs egészen kész, de belső tér nagyon kellemes, esztétikus. Az ételek finomak, és szépen tálaltak voltak, az egyetlen pincér, aki ép dolgozott udvarias és kedves volt. Az ételválaszték megfelelő, van többféle pizza és hamburger is, így aki olcsóbban akar étkezni, annak is van választási lehetőség.