2017. január 30.a párjával járt itt 35 Már többször is jártunk Parádon, és már akkor elhatároztuk, hogy egyszer az Erzsébet parkhotelben is megszállunk. Karácsonyi meglepetésként vásároltam a férjemnek. Az ágyak alvásra kényelmesek, de összebújni már nem lehet benne, mert belecsúszni a két ágy közötti résbe, aztán meg szét is gurulnak az ágyak.
Az internet a Zsuzsanna szárnyban minősíthetetlenül rossz! Míg ott voltunk háromszor jeleztem a recepción, de csak egyszer tudtak érdemben intézkedni. A fürdőszoba zuhanytálcáján több helyen hiányzott a zománc, és rozsdás volt, ez még egy 3 csillagos szállodában is megengedhetetlen. Az Erzsébet szárnyban a medencék vize hideg, és a helyiség levegője is, ezért aztán a Zsuzsanna szárny medencéiben tömeg volt. Mivel nincs külön gyerekmedence, a sok gyerek ugrált, játszott a medencében, ez zavaró volt, én az ottlétünk alatt így egyszer 10 percet használtam a wellness részleget, a férjem többször lement szaunázni, és volt, hogy kifogta, délután 5 után, hogy kevesen voltak az élmény medencében, így fürödni is tudott. Az étteremben a választék megfelelő, de minden alkalommal volt olyan étel, ami nem megfelelően volt elkészítve. A rántott hús nem volt átsütve, a csirkemell szintén ehetetlenül kemény volt, a négysajt mártást leégették, másnap ebédre Cézár salátát kértem, és erős a gyanúm, hogy az ebből maradt csirkemellet pirították át a salátához, mert némelyik falaton érződött a leégett mártás íze. Egyébként az ételek többsége finom volt, elfogadható színvonalú, de nem gasztronómiai élmény. Aztán fizetéskor ért a következő meglepetés. Az számlán az étel, ital és idegenforgalmi adón kívül ilyen tételek szerepeltek: Szervízdíj 27%, szervízdíj panzió, étterem ital szolg. (? ), szervízdíj 18%. Ezekkel a tételekkel még kb. 1600 forinttal emelték az egyébként is magas számlát.
2017. január 1.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az itteni ajánlás következtében mentünk be ebédelni ebbe az étterembe, amikor Szombathelyen jártunk. A pincér hölgy először jelezte, hogy nincs hely, csak a teraszon, de aztán mégis felszabadult egy asztal. A limonádék gusztusosak és finomak voltak, majd a társaság minden tagja puha marhapofát kért dödöllével és hagymamártással.
Kellemes volt a hangulat, így először fel sem tűnt, hogy már milyen régóta várunk az ebédre, de jött a pincérhölgy, és jelezte, hogy a vártnál nagyobb a forgalmuk, így sajnos a konyha nem bírja, így többet kell várnunk, ezért kárpótlásul az italra az ő vendégük vagyunk. Pár perc múlva újra jött és megköszönte a türelmünket, és jelezte, hogy kb. 5 perc múlva elkészül az ebédünk. Hát az öt perc 15 perc lett, de akkor végre megérkezett az étel. Érdemes volt várni, mert igen finom volt, igazi gasztronómiai élmény! Felajánlották, hogy még kávéra is a vendégük vagyunk, de erről végül is lemondtunk. Nagyon tetszett, hogy önként korrigálták a hibájukat, és nem kellett kiharcolni. Ha Szombathelyen járunk újra ide jövünk ebédelni, mert az étlapon még sok nagyon különleges étel volt, amit szívesen megkóstolnánk.
2016. december 31.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az év végén több napot Sárváron töltöttünk, és előre olvastam az értékeléseket, hogy melyik éttermet ajánlják a többiek, így esett a választásunk erre az étteremre. Valóban hangulatos, és a személyzet nagyon kedves, udvarias volt.
Nehezen választottunk ételt, de végül ettünk egy vadragú levest, ami nagyon finom, ízletes volt, és szerencsére kétfelé osztattuk, mert az egy adag olyan kiadós lett volna, hogy mást már nem is tudtunk volna enni, így viszont ép elegendő volt. A férjem burgundi szarvassültet kért, ami nagyon gusztusos és finom volt, én harcsapaprikást túros csuszával. Ez utóbbi sajnos nem sikerült túl jóra. Már evés előtt megcsapott valami oda nem illő illat a tányérról, ez aztán már meg is határozta a további étvágyam. A tészta össze volt ragadva, és a harcsának is állott íze volt, de még a túró is furcsa színű és állagú volt. Összességében ízre nem volt rossz, és mivel a későbbiekben semmi panaszom nem volt, így valószínűleg más baja sem volt, csak talán sokat állt a hűtőben, vagy nem tudom, erre a szakács tudna választ adni, hogy mi miatt nem volt tökéletes az étel.
2016. december 21.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Régóta készültünk már Gyopárosfürdőre, nagy volt a várakozás. A hotelben szuperior szobát kértünk, hogy kényelmes legyen, és nem is csalódtunk. Az már csak a használat során derült ki, hogy olyan vékonyak a falak, hogy szinte minden áthallatszik, és pechünkre egy nagyobb társaság egy része lakott a szomszédban, és ép náluk jöttek össze minden este egy kis beszélgetésre, így vacsora után 9-10-ig akaratunk ellenére mi is fültanúi voltunk a jókedvű beszélgetésnek.
A másik gond, hogy valahonnan folyamatosan dohányfüst jött be a fürdőszobába. Ezt jeleztük is a recepción a második nap, és fel is ajánlottak egy másik szobát, de mivel már csak egy éjszakánk volt, nem akartunk átcuccolni. Az étteremben az ételek választéka megfelelő volt, a minősége jó átlagos, finom, de nem volt gasztronómiai élmény. A személyzet kedves és segítőkész volt, mind a hotelben, mind az étteremben. A fürdőbe hosszú, fűtött folyóson lehetett átmenni és fürdő kiváló, a szaunapark is minden igényt kielégítő, csak az úszómedencét hiányoltuk.
2016. november 21.a párjával járt itt 55 Most voltunk először ezen a helyen. A hideg idő miatt a wellness részlegbe kértük a szobát, de végül is nagyon kellemes időt fogtunk ki, és bántuk, hogy a szállásunk a wellnessrészlegben van, és nem kint a vendégházak valamelyikében. A benti medence nekem nem volt elég meleg, ezért a kinti, termálvizes medencében, és a kinti úszómedencében tartózkodtunk többnyire.
Most ugyan építkezés volt a területen, de az már most látszódott, hogy hamarosan még több olyan lehetőség lesz, ami még kellemesebbé teszi az ottlétet. Az étterem hangulatos, az ételek, - kevés kivételtől eltekintve - gasztronómiai élményt jelentettek, és mindezeknek kellemes kísérője volt a finom helyi bor. Egyetlen gond, hogy az étterem a 2 emeleten van, egy extra belmagasságú épületben, így aki mozgásában korlátozott, annak sajnos megközelíthetetlen, de mi is hiányoltuk a liftet, gerincbetegségünk miatt.
2016. november 21.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Hosszú utazás pihenőjeként álltunk meg Hatvanban ebédelni. Megnéztem itt a honlapon, hogy mások mit ajánlanak, és így esett a választásunk erre az étteremre. Elég nehezen találtuk meg, mert táblával nem jelzik, hogy hol kéne bekanyarodni, de végül is megtaláltuk a mellékutcát, ahonnan gyalog besétáltunk az étteremhez.
A környezet gyönyörű és rendezett, az étterem is nagyon ízléses és kényelmes. A pincér gyors és nagyon kedves, udvarias volt. Az ételt elég gyorsan megkaptuk. Kicsit furcsállottuk, hogy csak egyedül üldögélünk az étteremben, de mire végeztünk az ebéddel, azért pár asztal már foglalt volt. A vadragú leves nagyon finom volt. A férjem suvidolt vaddisznópofát rendelt, azt mondta finom volt, csak az áfonya mártással nem volt elégedett, és kevesellette a párolt körtét, amit adtak hozzá. Én rántott harcsafilét kértem hasábburgonyával, de az nagyon átlagos volt. A harcsa túl volt sózva, a krumpli meg nem volt ropogós, igazándiból többet vártam a leírás alapján. Az árakat viszont elég magasnak éreztem, és az sem tetszett, hogy Erzsébet utalványt nem fogadnak el.
2016. október 10., csoporttal járt itt 55 Már negyedig alkalommal szálltunk meg a Szentesi Üdülőközpontban, és mint mindig, a Liget étteremben étkeztünk. Kevés olyan hely van, mint ez az étterem, mert örömmel tapasztaltuk, hogy továbbra is nagyon finom ételeket készítenek, továbbra is megfelelőek az adagok, és kedvesek a pincérek.
Kedvencem a Liget saláta, évek óta ezt fogyasztom vacsorára, ha átmegyünk az étterembe. Ajánlom mindenkinek!
2016. október 10., csoporttal járt itt 35Kerékpáros túránk során ép a délidőben értünk az étteremhez. Gyönyörű napsütés volt, az egyébként hűvös október eleji őszben. A teraszon foglaltunk helyet, mert nagyon hangulatos volt. A kiszolgálás gyors és gördülékeny volt. Az ételek nagyon átlagosak, ehetőek, de nem volt gasztronómiai élmény. Éhesek nem maradtunk, az adagok megfelelőek voltak.
2016. október 3.barátokkal járt itt 55Kerékpárral érkeztünk egy környező településről. Előre bejelentkeztünk, mert hétvégén nagy a forgalom. A pincér kedvesen fogadott bennünket, a kiszolgálás is udvarias és gyors volt. A halászlé és rántott hal is nagyon finom volt, mindennel meg voltunk elégedve. A teraszon foglaltunk, mivel jó idő volt. A berendezés nagyon puritán, de kényelmes volt és hangulatos.
2016. augusztus 3.családjával járt itt 45 Pár éve már ettünk ebben az étteremben nagyon finomat, így most, hogy külföldről jöttünk hazafele, direkt ennél az étteremnél álltunk meg, bízva abban, hogy finomat eszünk. Az étel nem is volt csalódás. Az étterem kerthelyisége hangulatos, de sajnos csak felületesen takarítják, mert az asztal alatt komoly pók közösség élte világát háborítatlanul.
Egy idős pincér szolgált ki bennünket, aránylag gyorsan, de kedvetlenül. A mellettünk lévő asztalnál egy fiatal pár ép végzett az evéssel, elköszöntek, majd az idős pincér, egy másik, hasonlóan éltesebb korú kollégával odajött letakarítani az asztalt. Végig oda nem illő, a vendégeket kritizáló megjegyzéseket téve, nem törődtek vele, hogy mi ott ülünk. (pl. ilyeneket: "Ez meg szétpakolt, mint a k. . vák") Egymásra néztünk, és megjegyeztük, hogy majd rólunk is így beszélnek? Nem értem, hogy egy ilyen jó étterem miért nem alkalmaz olyan embereket, akik legalább a vendégek előtt tudnak megfelelően viselkedni. Ettől függetlenül magát a vendéglőt ajánlom mindenkinek, mert az étel nagyon finom, és bőséges.