A reggeli, bár minden nap szinte egyforma, de elég sok étel közül lehet választani. A pincérek kedvesek, és többnyire jól végzik a dolgukat. A gyógykezeléseket végző emberek lelkiismeretesek, és nagyon jól végzik a dolgukat. A szauna jó. És nézzük a gondokat: Nagyon kellemetlen, hogy csak fél 7-től van vacsora. Mi 6 óra után már nem szoktunk enni, főleg nem bőséges vacsorát, ezért most nagyon nehezen vártuk ki a fél 7-et, ráadásul mások is hasonló gonddal küszködtek, így többnyire tömeg volt. A szoba, amit kaptunk nagyon szűk, és kényelmetlen volt. Tudom, hogy vannak kényelmesebb szobák magasabb árért, de azt gondolom, hogy az alap szobának is 4 csillagosnak kéne lenni, és abba nem fér bele, hogy rozsdás a radiátor, alig lehet a fürdőszobában megmozdulni, kényelmetlen a zuhany, és a nyílászárókon nagy darabokba pattogzik le a festék. Az ágy kényelmes lett volna, de a lepedő alá (újabb divat) matracvédő, műanyag lepedőt raknak, ami össze-vissza csúszkál, és ezáltal a felette levő lepedő el és lecsúszik, ráadásul igen kellemetlen érzés. A tv ezeréves, kis képernyős, és nem szemben volt az ággyal, hanem oldalt, így nagyon kényelmetlen volt nézni. Egyetlen szék és egy puff van a szobában, így mást tényleg nem lehet csinálni a szobában, csak az ágyban feküdni, olvasni is csak ott lehet, vagy az egyik fő az asztalnál olvashat, internetezhet a másik meg a puffon kutyoroghat, mindez egy 4 csillagos szállodában! A wellness részleg 2 kisebb gyógymedencéből áll, de abból is az egyik vize nem túl meleg, így mindenki a másikban van. Az új épületben, az utca túloldalán van egy kellemesebb kinti medence, és egy szintén langyos elég nagy benti, ami szintén mindig üres volt. Sajnos úszómedence csak nyáron van, az nagyon hiányzott. Az étlapon nagyon drága minden étel, és az italok is drágák. Érdekes volt, hogy az első nap helyben ebédeltünk (egyébként nagyon finom levest és salátát) és kértem limonádét. Kiváló limonádét hoztak, tele gyümölccsel és nagyon jó íze volt, ezért a vacsoránál is azt kértem. Az esti limonádé, bár ugyanannyiba került, már fele annyi gyümölcsöt tartalmazott. Még egyszer próbálkoztam kérni limonádét, de akkor még kevesebb volt benne a gyümölcs, és vízízű volt, így maradtam az ásványvíznél. A reggelinél egy szakács kérésre készített tojásételeket, ami jó ötlet, de két olyan serpenyő volt nála, amiről nagy foltban hiányzott a teflonbevonat! A szomszéd szoba fürdőszobájából mindent hallottunk, nagyon vékonyak a falak. Összességében jól éreztük magunkat, de biztosan nem jövünk ide újra vissza. Egy hotel, ahol ekkora összeget elkérnek, figyeljen arra, hogy a vendégeknek tényleg 4 csillagos kényelemben legyen részük!