2017. október 11.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nyugodt ,csendes környezet. A csodás Őrségbe és a közeli országokba könnyű kirándulni és néha eltévedni is. A szálloda minden kényelmet biztosított a szobánkban és a Spa részlegben . A személyzet kedves. udvarias és szolgálatkész. /Ottfelejtett tárgyunkat utánunk küldte. /,az étterem kiváló ezt sajnos a súlygyarapodásommal is igazolni tudom. Csak javasolhatom mindenkinek.
2016. október 16.a párjával járt itt 55Nyitás óta ismerem az éttermet. A tulajdonosok szakmai odaadó munkája és szorgalma tette a helyet ilyen pompássá. Mindenre odafigyelnek,udvariasak és gyorsak. Finomak az ételek és kiadósak. Folyamatosan fejlesztik a Céget. Nagyon kellemes a külső megjelenés is. Itt a vendég körül forog minden. Célszerű időben,előre bejelentkezni ! ! ! !
2016. február 12.a párjával járt itt 55Nagyon meg vagyunk elégedve mindennel. Udvariasak, előzékenyek és mindent megkaptunk, amit ígértek nekünk. Remekül berendezett szálloda és kellemes meglepetés a liftecske. Csak jót tudok mondani, pedig elég kacifántos vendég vagyok.