Ők igazán, tiszta szívvel, szeretettel ajándékoztak meg bennünket - Drága Páromat és engem - ezzel a lehetőséggel, ráadásul úgy, hogy a felhasználás dátumát mi egyeztethettük a Petneházyval, s így került sor arra, hogy 2016 végén, december elején tudtunk ellátogatni erre a csodálatos helyre! Mert a helyszín, a hotel fekvése tényleg mesébe illően szép, a látvány önmagáért beszél, nem is kívánhat egy frissen házasodott 50-es nászutas pár ennél szebb és nyugodtabb, békésebb környezetet, ráadásul a szaunás faházikók egyikében, melyek fantasztikusan néznek ki . . . Csodás is lett volna ez az egyetlen éjszaka és igaz, hogy nekünk nem került pénzbe, hiszen ajándékba kaptuk, de gondolkodtunk rajta Drága Feleségemmel, hogy a saját pénzünkön meghosszabbítjuk egy éjszakával az ittlétünket . . . - De jó, hogy nem tettük! ! ! Volt a közelünkben, sőt a domboldal tetején lévő faházak között is olyan, mely a mi itt tartózkodásunk alkalmával teljesen üresen állt! Ezt csak azért írom le, mert egyszerűen nem értettük Párommal, hogy miért pont mellénk - a 407-es faházikó a lenti főút fölött van kb 10 méterrel - kellett elhelyezni azt a kb. 16 főnyi társaságot, akik 3. -án este 6 órától másnap, 4. -én reggel kb. 8. -ig (utána csak azért nem hallottuk, mert lementünk reggelizni) nyomatták az őrült "dum-dum" zenéjüket (gondolom technot? ) és az éjszaka folyamán állandóan a teraszra jártak ki bagózni, inni, böfögni, hányni, kurjongatni . . . . stb. , már így is túl "vulgárisan" mertem részletezni, hogy MIÉRT IS NEM TUDTUNK PIHENNI! ! ! - Olvasgattam az értékeléseket, s találtam egyet 2014 augusztusából, bizonyos DarRoberts nevű felhasználótól, aki Kedvesével együtt hasonló kínokat kellett, hogy átéljen, ráadásul Ők két éjszakát voltak a Petneházy vendégei! ! ! Ezúton is együttérzésemet fejezem ki Nekik! Csak annyi lenne a kérésem a Petneházy Club Hotel vezetőségéhez/személyzetéhez - akik közül csak a recepciós úriemberrel sikerült pár szót váltanunk és a Dunyha Étteremben a reggelinél serénykedő kedves alkalmazottakkal, akik miután Párommal felálltunk az asztaltól, hogy elmenjünk egy kávét hozni magunknak, mire visszaértünk az asztalhoz, le is ürítették azt, pedig láthatóan még nem fejeztük be a reggelinket, hiszen ott volt még mindkettőnk tányérján az el nem fogyasztott felvágottas-sajtos kenyér - tehát azt szeretnénk kérni a továbbiakra vonatkozóan, hogy legyenek kedvesek odafigyelni az ilyen esetekre, magyarul, ha ekkora társaság érkezik egy 6 személyes faházba (ezt egyébként nem is értem, hogy hogyan lehetséges, hogy kb. 16-an voltak! ! ! ? ? ? ), akkor őket valahol a domboldalon, jól elkülönítve a többi, pihenésre és a meghirdetett nyugalomra vágyó vendégtől próbálják meg elhelyezni - HA EZ LEHETSÉGES! ! ! Köszönettel!