2021. július 6.a párjával járt itt 15 Párommal beléptünk a cukrászdába és arra lettünk figyelmesek, hogy egyik pultos/felszolgáló sem hord maszkot mikor kötelező lett volna nekik. Párom szóvá is tette, hiszen a sütemények fölött beszélnek, mire a válasz az volt hogy a vendégeknek kötelező, nekik nem. (kb. 2 hete történt). Helyben fogyasztásra kértünk 5 szelet süteményt.
Szokásunkhoz híven túlvásároltuk magunkat, így a maradék kettővel besétáltam a teraszról, hogy becsomagoltassam őket. 5 dolgozóból 1 szolgált ki vendégeket fagylalttal. A többi 4 támasztotta az asztalt, karbatett kézzel. Szóltam nekik többször, hangosan, hogy elnézést szeretném becsomagoltatni a süteményeket, mire csak megvető pillantásokat kaptam, arébb mentek tőlem az ott dolgozók. Már kellően ideges voltan, nem adtam fel. Követtem őket. Továbbra is karbatett kézzel beszélgettek! 10 percet vártam 2 db sütemény becsomagolására, mikor semmi dolguk nem volt a felszolgálóknak! Mire az egyik "úriember" fejét megbökve (gondolom ez lett volna a kérdés, hogy mi a francot szeretnék) odajött hozzám és végre becsomagolta. Köszönjük, többet nem fogunk Hisztéria cukrászdába menni.