2023. június 29.a párjával járt itt 55 Minden igényt kielégítő szálloda! Pompás elhelyezkedés és kilátás, modern berendezéssel, csendes légkondícionáló berendezéssel,tiszta szobákkal. Nagyszerű ellátással kíváló ételek frenetikus választékban. Kedves személyzettel,nagy és ingyenes parkolóval csodás épület design.
Apró megjegyzés csak a wellness medencék hőfoka így nyáron még elfoghadható(30 C) de télen ez kevés lesz. A buzgárok félgőzzel üzemeltek a második napon (talán valami műszaki hiba? ) MIndent összevetve nagyon meg voltunk elégedve. Köszönjük!
2016. február 8.a párjával járt itt 55Nagyszerű 2 napot töltöttünk el a szállodában. Kíváló körülmények,jó árak,barátságos személyzet,tiszta szobák.
Kár,hogy messze van. Máskor is elmennénk. A wellness részleg is remek bár lehetne több medence. Mindenért kárpótol azonban a közeli várfürdő. A télen is szép hely biztosan hatásosabb nyáron. A várat nem szabad kihagyni.
Köszönjük szépen.
2015. november 7.a párjával járt itt 55 Mindenek előtt az értékelés objektivitását tekintve mi sok wellness szállodában voltunk már és van összehasonlítási alapunk. Kifejezetten szép 2 napot töltöttünk el ebben a csodás szállodában igényes szolgáltatásokkal,kedves felszolgálókkal. Tágas és tiszta szoba,ízletes ételek,bőséges kínálat,élőzene.
Minden igényt kielégítő wellness, sok kellemes fürdési lehetőséggel. Ami nem tetszett:A szobai bárból fogyasztott víz ára. 1/2l 630 Ft! ! ! A kicsit kifeküdt ágy és az előre nem említett magas szervízdíj: kb. 1200Ft/alkalom. Magas parkolási díj:900Ft(Máshol nem kell fizetni érte főleg ,hogy sok száz üres hely volt. Mindezek ellenére nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük!