2024. október 6., csoporttal járt itt 15 Sajnálatos módon nem az első negatív élmény ért ott. Kb egy éve a kiszolgálás miatt döntöttem úgy, hogy többet oda nem megyek senkivel. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a személyzet nagy része MINDIG nagyon kedves volt, csak egyvalaki volt többször is annyira faragatlan, hogy miatta úgy gondoltam nem érdemes oda menni.
A héten viszont sajnos történt a másik eset. Kb 3 hete le lett foglalva 3 biliárdasztal egy kb 20 fős csoportnak, akik egy része ide tervezte az utazását is, lévén nem szentesiek. Az utolsó héten többször is egyeztetett velük egy személy részünkről a kaja miatt is ugyanis vacsorázni is akartunk utána. Kb 2 órával a megbeszélt időpont előtt, szombaton délután szóltak, hogy SAJNOS már régebben lefoglalta valaki a felső termet, csak ezt ők nem vették észre így sajnos nem tudják az asztalokat biztosítanide persze kajálni várnak minket és ha máskor mennénk és 2 órára foglalnánk asztalt, akkor egy órát elengednek nekünk Ezek után: köszönettel, de nem. Némi újratervezés után lett kaja is, biliárd is, igaz ezért át kellet utazni Hmvhelyre.