2017. március 5.a párjával járt itt 45 Két éjszakás kikapcsolódásra érkeztünk. Már a hotel előtt egy nagyon kedves vizsla fogadott minket, aminek örültünk, mert nagy állatbarátok vagyunk. (Igaz többször rálépett a cipőmre:) ). A szobát némi keresgélés után találtuk meg, egy kis segítséggel, a tájékozódás az alagútrendszerben nem egyszerű, de azért mindent meg lehet találni.
Irány a wellness. A jakuzziban ücsörögtünk egy darabig, ám a buborékok csak nem akartak jönni. Utólag kiderült, hogy ezt egy jóval messzebb lévő kapcsoló megnyomásával lehet elérni, amiről igazán tájékoztathatott volna az épp szolgálatot betöltő hölgy. A szauna és a többi medence rendben voltak, ám a szoláriumot nagyon hiányoltuk. Első este vacsorára egy Szent István tálat rendeltünk, ami nagyon rendben volt, bőséges, és finom volt. Előtte előétellel is meglepett minket a pincér, sőt a tálhoz előmelegített tányérokat kaptunk amivel nagyon ritkán lehet találkozni, pedig alap dolog. A személyzet kedves, udvarias. Az étteremben élőzene szól, amit egy kicsit hangosnak találtunk. Másnap délelőtt a svédasztalos reggelit minden igényt kielégítőnek találtuk, aki itt nem tud jól lakni az maradjon éhen :). Aztán a wellness részlegben múlattuk az időt, ám most a szaunákkal adódott probléma, nevezetesen nem működött, illetve akkor kapcsolták be amikor a hölgy észrevette, hogy percek óta bent vagyunk. Összességében elmondhatjuk, hogy jól éreztük magunkat, bár az éjszakai pihenést megnehezítette a túl puha matrac, de hát lehet, hogy valakinek a puha jön be. Ha a wellness részleg hiányosságait pótolják, illetve jobban odafigyelnek a vendégre, akkor valóban kiváló szálloda lesz.