2015. április 26., csoporttal járt itt 15 KEdves Olvasók! 2015 ápr 25-én jártam egy 12 fős csapattal a hajón. Röviden szólva a tapasztalatokról: borzalmas kiszolgálás ( lassú. figyelmetlen és totál amatőr), a főételt - ha győzöd kivárni amíg felveszik a rendelést és megkapod - előétel mennyiségben adják, és mindezt kifejezetten arany árban ( példák: 2 dl ásványvíz 500 ft, Soproni csapolt 850 ft, a legolcsóbb üveg bor 3400 ft, a legolcsóbb főétel 3000 ft)
A végén a pincér közölte, hogy a 10% szervizdíjat már beleadta a végösszegbe (!
! ! ! ), és egyébként a 12 fős társaság csak egyben fizethet. . . (? ? ? ). Szóval röviden: katasztrófa, és egy vidéki s. . . ó [moderálva - a szerk. ] kocsmában különb a kiszolgálás, és ott tized árban kapod meg nem(! ) ugyanezt. . . A társaságunk minden tagja fel volt/van háborodva, csak erős idegzetű kalandoroknak ajánlható a fentiek alapján az étterem. . . És hiába a gyönyörű panoráma, mindent elrontottak az étteremmel. . . Mi többet be nem tesszük a lábunkat, és ezt javaslom másoknak is! Üdv
Kovács Tamás