2017. június 29.gyerekekkel járt itt 55 Családdal, 2 gyerekkel töltöttünk itt 4 napot, Dunakanyarra néző, összenyitható szobában, így az kényelmes volt. Elsősorban a medencék száma miatt választottuk ezt a helyet, tökéletes volt minden szempontból. Hiába volt telt ház, bőven elfért mindenki. Maga a szálloda is jó, a személyzet is készséges.
Egyedül az ételek minőségét kifogásolnánk. A vacsoránál a kevesebb néha több alapon szerintünk megfelelőbb lett volna a választék. A rosszul elkészített 10 féle étel helyett mondjuk 4 finom, a sok mézes mázas sütike helyett 2 féle "háziasabb". A vacsorához nyugodtan adhatnának vizet az asztalra. A reggeli viszont bőséges volt és isteni. Összességében jól éreztük magunkat, ajánlom másoknak is!
2017. június 29.gyerekekkel járt itt 55Voltunk itt családdal is, kollégákkal is, mindennel meg voltunk elégedve. A személyzet kedves, udvarias, a masszőr profi. Az ételek finomak, változatosak ( a legjobb krumplifőzeléket itt ettem). A szobák nem valami kényelmesek, de kevés időt töltöttünk benn. A gyerekek számára is van bőven szórakozási lehetőség.
2017. június 27.gyerekekkel járt itt 15 Nyaralásból hazafelé farkaséhesen, elcsigázva álltunk meg, és próbáltunk betérni az étterembe. A küszöbig jutottunk, a mosdót kerestem a kislányommal a kezemben. Miután percekig győzködtem a pincért, hogy fogyasztunk is, engedjen már dolgunkra,utolért bennünket a férjem is a másik gyerekkel.
Ekkor szólt be a pincérnő, hogy nna kíváncsi lesz, hogy mi mit is fogyasztunk. . . Mi a bánatért kell megalázni bárkit is, az összes kint vakarózó kollégájuk előtt? ? Miért kell a mosdókérdésből itthon ilyen problémát csinálni? A legtöbb ember asztalhoz sem ül kézmosás nélkül. Jó, hogy Tihany tele van éttermekkel, és pár méterre arrébb tökéletes kiszolgálásban volt részünk.