2018. augusztus 6.gyerekekkel járt itt 25 Mi faházban voltunk. A leírás szerint a kempingben van lehetőség: teniszezésre, ping-pong-ozásra, mini-golfra és biliárdozásra. Hát csak egy pici probléma van ezzel. Mégpedig, hogy ha bármit szeretne az ember játszani, ahhoz nincs eszköz. Illetve van. Megveheted a kisboltban jó drágán. . . A kemping messze van mindentől.
Bármilyen programost szeretnél, ahhoz autóba kell ülni. Tudom, hogy sokan erre azt mondják, hogy Balatonra azért megy az ember, hogy fürdőzzön, de mi nem szeretünk egy héten keresztül aszalódni a parton. Mi szeretünk programokat csinálni, már csak azért is mert gyerekkel mentünk. Szóval nem mondom, hogy rossz a szállás, de szerintem nem jó az ár-érték arány. Pl. szerintem felháborító, hogy ennyi pénzért ha mikrót akarsz használni, fizess naponta 1. 000 Ft. -ot. A kávé főző, az tea főző, edények, evőeszközök enyhén szólva hiányosak. Hozzáteszem én nem akartam főzőcskézni, de azért feltűnt. Tehát ha valaki abban gondolkodik, hogy bármilyen ételt is elakar készíteni, erre készüljön. A kisbolt nagyon drága. Pl. lehet venni mosogatószivacsot darabra, ami ha jól emlékszem 230Ft-ba kerül. Tehát ha valaki a passzív pihenést szereti, annak biztos tetszeni fog,de ha egy kicsit mozgalmasabb nyaralásra vágyik, vagy akár csak esténként egy jót sétálni a hangulatos városban,akkor más szállást keressen.
2018. május 2.családjával járt itt 15 Az egész szállás szörnyű. A kert rendezetlen (és nem a parkosítás hiányára gondolok), a szomszéd kutyája szabadon szaladgál a kertben, a szobák büdösek, dohosak. Ha valaki asztmás v. légúti betegsége van, annak semmiképp sem ajánlom. A férjem asztmás, egy éjszakát sem tudtunk (sajnos) eltölteni. Nekünk nagy csalódás volt.
A legszebb az egészben, hogy egy erkélyes szobát kaptunk, ahol az erkély két vége le volt kötéllel "zárva" hogy oda ne menjünk. Szerintem életveszélyes volt. Egy kellemes hosszú hétvégét terveztünk, de egy egynapos kirándulás lett belőle. :( A szállás díját elég nehezen tudtuk visszakönyörögni. Nem igazán akartak velünk foglalkozni, csak akkor reagáltak leveleinkre, mikor már a feljelentéssel fenyegetőztünk. Hozzáteszem, mi nem vagyunk azok a kényes, hisztis, feljelentgetős vendégek, de azt nem igazán szeretjük, ha semmibe vesznek és teljesen hülyének néznek minket. Este 7 óra körül a gondnok hazamegy, tehát ha valakinek később lenne gondja, senkihez sem tud fordulni, mivel egy alkalmazott sincs ott. . . A környék természetesen gyönyörű. Egy másik szálláson valószínűleg tökéletes nyaralás lett volna.