2018. szeptember 24.barátokkal járt itt 35 Kb. 1 hete jártam itt külföldi ismerősökkel. Igyekeztünk különleges, máshol nem nagyon kapható ételeket kóstolni. Pl. dámvadgerinc, sáfrányos, kapros halleves, Angus burgonyapürével, szarvasgombával. Mindenkinek nagyon ízlett. A borok tényleg kiválóak. Ami negatívum, hogy az ár-érték arány nem egészen jó.
Úgy gondolom, kissé túlárazottak az ételek. A fejenkénti fogyasztás meghaladta a 30. 000 Ft-ot
2018. szeptember 17., csoporttal járt itt 55 2018. szeptember 15-én jártam ott egy nagyobb társasággal. Maximálisan megvoltunk elégedve. Az ételek finomat, ízletesek, bőségesek az adagok. A menü húsleves cérnametélttel, gödöllői töltött csirkecomb vegyes körettel, savanyúsággal. A kiszolgálás kifogástalan, az étterem tiszta, kellemes.
A bejárattal szemben pedig fagylaltit árultak, ami szintén nagyon finom volt. Jó szívvel ajánlom másoknak is.
2018. június 26.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Június elején voltunk ott 2 kicsi gyerekkel. A gyerekeknek ez egy oázis, egy fantasztikus csoda. Az ételek finomak voltak, nagyon jó, hogy a gyerekeket arra tanítják, hogy ne pazarolják az ételt, csak annyit szedjenek a tányérra, amit meg is esznek. Inkább többször vegyenek, kevesebbet. Aki mindent megevett, pecsétet kap.
Ez nagyon tetszett a gyerekeknek. Sajnos, az ára miatt csak előszezonban tudunk menni, az óvodai szünet meg főszezonban van. A lényeg az az, hogy ha lehet, jövőre is megyünk.
Kolping Hotel Spa & Family Resort válasza
Kedves Vendégünk!
Nagyon köszönjük a kedves visszajelzést. Örömmel láttuk, hogy ennyire jól érezték magukat nálunk. "Üres tányér / Teli pocak" programunkat néhány hónapja indítottuk, így különösen jó volt olvasni, hogy örömmel fogadták. Szeretettel várjuk Önöket vissza jövőre is! Házigazdaként a Kolping Hotelből, Pál Zsuzsanna
2018. június 28., Pál Zsuzsanna, PR manager
2018. március 19.a párjával járt itt 25 Párommal voltunk itt 1 hete. Az ételek jók voltak, csak az adagokhoz nem kaptunk nagyítót. Ezzel szemben az árak indokolatlanul magasak. Szerintem a Bazilikát is beleszámolták. A szuflé egyenes botrányos volt. Jelezték, hogy 10 percet várni kell rá. 30 perc múlva megérkezett a frissen sült , jó tömör piskóta.
Ez egy kezdő háziasszony produkciója volt. Mindezért még "kötelező" borravalót is felszámoltak, amit egyébként nem adtunk volna. Így aztán 3x voltunk ott. Elszőször, utoljára és soha többet.
2017. szeptember 22.egyedül járt itt 15 Szeptember 11-én éhesen tértem be ide ebédelni. Sokáig vártam, míg egyáltalán észrevettek, holott nem volt nagy a forgalom. Rendeltem. Rántott fogast grillzöldségekkel és 3 dl szénsavmentes ásványvizet. A vizet viszonylag hamar megkaptam. Az ételre hosszasan várakoztam. Hidegen kaptam a rántott halat és a "grill" zöldségeket.
Az egyik hal el volt törve. (Vagy valaki meghagyta? Éhesen inkább nem gondoltam bele. ) Következett a hideg zöldség, amiből a padlizsán nap aznapi volt. DE éhesen. . . . . Ami viszont kolosszális volt, az a számla. 4. 900 valamennyit fizettem ezért a. . . . ,a. . . Soha többé ide nem! De más se tegye!
2017. szeptember 21.egyedül járt itt 45 Most érkeztem vissza az őszi böjtölésből. Nagyon jó volt. Rengeteg kezelés, sok sportprogram. Egy valami viszont beárnyékolta a pihenést, hogy a több napos hideg ellenére sem volt fűtés. Az egész szálloda nagyon hideg volt. Hidegek a szobák, ami kevésbé volt baj. Nagyobb gond volt, hogy a folyosókon, az uszoda és a fürdő öltözőiben is nagyon hideg volt.
Ez egy gyógyszálló. Itt mindenki fürdőköpenyben mászkál és vár a kezelésekre. Sok az idős, beteg ember. Sajnos, minden kérés, könyörgés ellenére csak 20-án kapcsolták be a fűtést. Még valami. Elkeserítő, hogy a szálloda papagáját egy iszonyatosan szűk, sötét ketrecben tartják. Ráadásul a szálloda újságjában kvízkérdés a gyerekek számára a papagáj neve. Ez eddig rendben van. De a gyerekek már korán tanulják meg, hogy hogy kell bánni egy állattal? Ezektől, meg attól eltekintve, hogy volt 1-2 étel a böjt végén, ami ehetetlen volt. (tofukrém, padlizsánkrém. )
2016. december 28., csoporttal járt itt 55December közepén jártam ott egy 10 fős társasággal. Csak a legjobbakat tudom mondani. Az ételek rendkívül finomat, a kiszolgálás kifogástalan.
Tiszta szívvel ajánlom mindenkinek. Mondhatom, hogy az utóbbi 10 évben nem találkoztam ilyen nagyszerű étteremmel.
Nagyon remélem, hogy ez a színvonal megmarad.
2016. szeptember 19.gyerekekkel járt itt 35 Sok év után vasárnap a családdal, kicsi gyerekkel ismét meglátogattuk az éttermet. Nem voltak sokan, de kb. 1 órát vártunk az ebédre. A sült krumpli alig volt langyos, a pulykához a sajtszószban csak a sajt nem érződött. Ásványvizet kértem. Nem mondták, hogy 1 üveg, az 0,75 liter. Az adag lányomnak és nekem elég volt.
Mi nem vagyunk nagy étkűek. Amikor elmentünk, az új vendégeknek már mondták, hogy 50 percet kell várni az ételre. Nem volt rossz, de kiemelkedő sem. Ami viszont említést érdemel, hogy a mosdó elképesztően tiszta volt. Ilyet még étteremnél nem tapasztaltam. Kirándulóknak ajánlanám ezt a helyet.
2016. augusztus 17.gyerekekkel járt itt 15 Röviden: rettenetes, borzalmas. A szoba mocskos, (finoman fogalmazva szemétdomb, hogy más dombot ne említsek), a fürdőszoba gyomorforgató. Az étterem szennyes, mocskos, az ételek java része moslék, 2 napos desszert stb. A pincérek kritikán aluliak. Bambák, nem válaszolnak egy értelmes kérdésre sem.
Ami ehhez méltó, az egy szakácsfiúnak a ruházata: fekete alapon szürke halálfejek, a fekete sapkáján színes halálfejek. Túlárazott vidéki vasúti resti! Aki jót akar, az kerülje! Nem gyerekbarát. A dzsungeljátszó padlója balesetveszélyes. kb. 5 napig néztük, hogy az egyik gyerek lábáról leesett ragtapaszt mikor szedik fel végre. Természetesen a padló ott is mocskos. Annyira gyerekbarát, hogy van pár fémcsúszda! Ezt képzeljék el 35 fok melegben. A műanyag is felmelegszik, de a fém. . . . . Leírhatatlan. Aki teheti, kerülje el! ! ! !
2014. október 20.gyerekekkel járt itt 55 Október19-én, az "Étteremhét" keretében ismét ellátogattunk a Rosinante Fogadóba. A vendéglátás ismét kiváló volt. Kedves, készséges hostess, pincérek, felszolgálók. Az ebéd nagyon finom volt. Külön kiemelném, hogy családbarát, sőt bababarát ez az étterem. Mi 10 hónapos unokámmal érkeztünk.
készségesen melegítették a bébiételt, a pelenkázáshoz is biztosítottak helyet. Nem véletlen, hogy majdnem minden család kisgyerekkel érkezett. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a csodás, kellemes helyet. Remélem, hogy tavasszal ismét visszatérünk. Az ebéd végén minden hölgy kapott a pincértől 1 szál fehér rózsát. De nem akármilyet. Ma, szerdán még mindig ugyanolyan szép, mint vasárnap volt. A számlát egy szép kis fadobozban hozták. Amikor kinyitottuk, a doboz zenélt. A számla mellett 3 db finom csokoládé is volt. Jólesett ez a figyelmesség. Ezt is feltétlen le kellett írnom. Kolofon