2017. augusztus 21.családjával járt itt 15 Cseszneken kirándultunk a családdal gondoltuk elmegyünk ebbe az étterembe a gyerekek rántott húst ettek rizzsel uborkasalátával a rizs irtóan sós a hús tocsogott az olajban a férjem roston sült húst az jó volt . én is rántott húst ettem és burgonyával kértem de rizzsel kaptam. amikor szóltam a pincérnek hogy nem ezt a köretet kértem bunkó volt.
Azt mondta ilyen vendégre legközelebb nem kíváncsi :(
Megjegyezném én se ilyen kiszolgálásra de 16. 000 ft-ot azért elrakták.
2017. május 14.a párjával járt itt 25 Csodálatos jó helyen de az ételek finomak a szobák szűkek arra törekedtek hogy minél több szoba nyomorítva be a jó népet minél több pénzt kaszáljanak . a felső szobáknak terasza nincs csak egy pici ablak. a tisztaságon is van kivetni való. személyzetnek azért van kivetni való is a modorával.
Összegezve az egészet szerintem drága hely nem a magyar társadalom fizetéséhez igazították.
2017. május 14.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Tihanyban jártunk már előre lefoglalt szálláshelyünket kiadták alólunk :(
Klárát felhívtam és első perctől kezdve segített nekünk nem kellett az utcán dekkolni sem máshol keresgélni. Nagyon kedves vendégszerető család rendkívül udvarias a ház nagyon
családias otthonos minden igényt kielégítő tiszta rendezett gondozott.
az udvar parkoló nagy a kert csodálatos. Köszönünk mindent még visszatérünk és új barátokra leltünk :)
2015. szeptember 4.gyerekekkel járt itt 15Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
nagyot csalódtunk beültünk vacsorázni 3 gyerekkel nagyon sokat kellett várni a kajára modortalan pincér minőségben mennyiségben az áráért többet vártunk ráadásul a számlánk is döbbenetes volt
nem hiszem el hogy 3 gyerekes család 14,000ft -ból tud szerényebb kajából megvacsorázni de a mai fizetésekhez ez szerintem túl drága volt ide biztosan nem ülünk be többet