2016. október 6., kollégákkal járt itt 55 Kollégákkal vettem részt borkostolóval egybekötött csülökpartin. Remekül mulattunk, a borok összességében finomak voltak, ez persze ízlés dolga, kinek ez, kinek az ízlett inkább. Nem aludtunk itt, szóval a szállásról nem tudok véleményt mondani. A kiszolgálás, ellátás fantasztikus. A háziak szívüket, lelküket beleadják, le a kalappal!
Megtekintettük a pincét valamint a bácsi faragó műhelyét és kiállított tárgyait, annyit mondhatok: nem szabad kihagyni! Más társasággal is szívesen visszajönnék!
2016. október 5., kollégákkal járt itt 35 Nos, az értékelésem nem kicsit vegyes érzelmű lesz. . Először is a pozitívum, ami a tisztaságban merül ki. Az ágynemű jó illatú, az ágy kényelmes, szóval jót aludtam. Sok szoba van az emneleten, szinte mindegyiknak az a baja, hogy a WC "darálós" - nem megy le a dolog gyorsan, sőt a zuhanytálcában is feljön a (szenny)víz!
Az éttermet nem volt módunkban kipróbálni, mert a befizetett reggelit nem kaptuk meg. Mondván "előző nap szólni kellett volna"! ! Viszont csak egy sarokra található a piac, ahol az egyik hentesnél sikerült egy bozalmas rántottába és kávéba is beleszaladni. .
2016. október 5.gyerekekkel járt itt 55Idén legalább 3 alkalommal jártunk itt, és szerencsére a szezonon túl érkezve sem kellett csalódnunk.
Ízletes, ropogós és ehető-szélű a pizzájuk. A Rozmaring a kedvencem, de van gyerek méret is!
A kagylós saláta veri bármelyik olasz éttermet kishazánkban.
Ital gyanánt limonádét ittunk. Nyami.
Ide biztosan jövünk még!
;)
2016. május 9.gyerekekkel járt itt 45 Kellemes csárda. A pincérek figyelmesek. Az étlapon kívül is megoldják a vendég kívánságát (ésszerű keretek között). Minden friss és finom volt az uborkasalátát kivéve. Talán a rántott harcsa mellé felszolgált saláta kár, hogy előkészített volt. Friss alapból biztos jobb lett volna figyelemmel arra is, hogy tavasz van.
Az árak nem alacsonyak. A halászlé finom volt, de jobb lett volna ha (felszolgáló) bográcsot továbbra is melegítik alulról. Ezek mind apróságok, nem rontják az élvezeti értéket. A képek beszéljenek magukért. . . .
2016. április 19.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A helyről: Visegrádon a legforgalmasabb helyen található, a Rév utca elején. Parkolni nem mindig lehet helyben, de mellette nagy, ingyenes lehetőség található. A hely terasza tágas, délben nyitáskor szépen besüt a nap. Kiszolgálás, étel: a kiszolgálás remek, az ételválaszték nagy, sokféle halas étellel.
Harcsa halászlé és harcsa-paprikás túrós csuszával tesztelve, nagyon ízlett mindkettő. Az utóbbiról képet is mellékeltem. Ha legközelebb megyünk, nem hagyjuk ki. Csak ajánlani tudom az éttermet!
Kovács-Kert Étterem válasza
Nagyon szépen köszönjük és szeretettel várjuk Önöket ismét!!!
2016. május 12., Kovács Gábor, tulajdonos
2016. április 12.a párjával járt itt 45 Elköltözött, mint utólag kiderült a Ráday utcából. Több indiai étteremben jártunk, de a Tandoori mellett maradtunk. Az új hely sokkal barátságosabb, bár nekem a hangulatként meggyújtott füstölők nem igazán jöttek be és a földszinti helyiség egy kicsit hideg volt. Tetszik, hogy közösségi oldalon is vannak és a weboldalukon lehet asztalt foglalni.
Nincs tolongás, de 10% kedvezmény jár az online asztalfoglaláskor :-). Az ételekben nem csalódtam, mindig friss és ízletes volt. Talán jobb is, mint a nagyobb haszonnal dolgozó "híresebb" indiai étterem a Jókai utcában. Gyerekeknek kevésbé ajánlott az ízvilág (fűszerek) miatt és nincs is gyerekbarát ételválasztékuk sem. Akik szeretik ezeket az ízeket, azoknak ajánlom.
2016. április 12.gyerekekkel járt itt 35 Húsvétot követő szerdán álltunk meg ebédelni egy ismerős ajánlására. A hely valóban retro, lehetne egy ici-picivel igényesebb. A szép asztalterítőn ízléstelen műanyag "reggeliző" alátétek voltak. A kiszolgálás során minimális kommunikáció, de tényleg. . . A megrendelt ételek frissek és finomak voltak, bár amit kértünk azt nem igazán lehet elrontani (rántotthús+ s.
krumpli) a halászlé kivételével, de az finom és bőséges volt. Az asztalra kitett tepertős pogácsa nagyon finom volt. Az eladásra szánt többi péktermék is ínycsiklandozóan nézett ki, de nem vettünk belőle. Más nem akkor egy-egy alkalommal, ha arra járunk betérünk egy pogácsára.
2016. április 11.gyerekekkel járt itt 55 Véleményem szerint nagyon szuper ez az étterem. Lehet, hogy az újdonság ereje hatott így rám, de hatott. A helyiség modern, minimalista, tágas, világos és tiszta. A touch pad segítségével kell az asztalba beépített monitoron kiválasztani az ételt és italt, amelyet megrendelést követően a felszolgáló kihoz, így nincs gyorsétterem jellege.
Van idő böngészni az egyszerű felületen, nem toporog a pincér, hogy sikerült-e választanunk. Gyerekbarát hely, az ételek frissek és ízletesek voltak. A gyerekek is leköthetőek a beépített alkalmazásokkal (rajzfilmek, kvíz kérdések)- nem mondom, hogy teljes egészében egyet értek vele, de jól esett úgy ebédelni, hogy nem nyaggatnak közben. Nagyon tetszett a chat alkalmazás, amellyel az étteremben tetszőlegesen kiválasztható az a személy akivel privátban chatelni szeretnénk. Családon belül használtuk is. Tetszett a bevásárló szolgáltatás, amely zöldség, gyümölcs, tejtermékekre terjedt ki (talán hús is), amelyet összeválogathatunk és az étkezés végén megkapunk (ezt nem próbáltak, ez csak opció volt). Tetszett, hogy a saját rendelés fizethető külön is, de akár az egész asztal együtt, ennek nagyobb társaságnál lehet jelentősége, amikor az utolsó személy ott marad a jóval magasabb számlával, mint amit fogyasztott a (gondolom ismerős. . . ). :-)
2016. január 3.gyerekekkel járt itt 55 2 családdal együtt szilvesztereztünk és jól éreztük magunkat, bár sok időt nem töltöttünk a hotelben. Amit viszont a közvetlen közelben a sok lehetőség közül megnéztünk és bátran ajánlhatom: Anna-barlang, Bükkszentkereszt, Diósgyőri vár. Csak reggelit kaptunk, de az bőséges volt.
A szaunát nem próbáltuk ki, de van még sószoba is, hátha valaki pont ilyet keres. Ha nem lett volna -10 fok, akkor talán pingpongoztunk is volna. :)
Wifi mindenhol van!
2015. október 5.gyerekekkel járt itt 25 Évek óta visszajár(t)unk ide, mert finom volt minden étel és nem volt drága. Jól összeköthető program volt egy Arborétum-sétával. Sajnos már nem a régi, ami az árakat és a kiszolgálás szinvonalát illeti. Megdrágult 1,5-2-szeresen(! ), az ételekre 90 percet kellett várni és nem is voltak olyan finomak.
A jelenlegi tulajjal erősen NEM ajnálott a hely! Viszlát 2 év múlva, hátha. . .