2016. május 6.gyerekekkel járt itt 55 Első benyomásom az volt az épületről, hogy miért nem vettük észre előbb ezt a hotelt. Beérvén a recepcióra kedves szavak fogadtak minket és még a kocsikázástól meggémberedett lábunk is kisgyerekes topogásba váltott a szobakulcs átvételekor. A panorámalift volt az első játék a kisfiam számára.
A szobába érve, egy kis otthonos szobácska fogadott minket, a maga kellő kényelmével. A wellness részleg hangulatos, van elég napozó/pihenő ágy, így nem kell versenyezni reggel a helyekért, jó magyar nyaralói szokásként. Az étterem is hangulatos, bár az asztalok között kicsit szűk a hely, így szlalomozni kell, ha épp az "esti nagy futam" (vacsora) csúcsforgalmában vagyunk éhesek. Külön szórakoztató elem volt az ifjú, leendő felszolgálók "bevetése" a gyakorlatban. Volt olyan közöttük, aki frappánsan lereagált bármilyen korosztálytól érkező kérdést/kérést, és volt olyan is, aki fülig elvörösödött, ha kértünk egy kancsó limonádét. Összevetve ügyesek voltak és megjegyzendő a tapasztalt, rutinos felszolgáló kollégák részéről néhány trükk átadásának módszertana a gyakorló ifjúságnak. Az ételek finomak, és kellően változatosak. Külön dicsérendő az, hogy miután észrevételeztük, hogy a reggelinél feltálalt mogyorókrém enyhén szólva kenhetetlen, és szinte alig kivarázsolható a dobozából, a legközelebbi alkalomra már más mogyorókrém volt tálalva, mely mind minőségében és kenhetőségében megfelelő volt. Vagyis igenis figyelnek a vendégek építő jellegű észrevételeire! A mókaland játszóház überelt mindent. Itt nem csak a gyerekek, de a szülők nevetésétől is hangos volt a földszint. Mindezt 2 fő ízig-vérig lelkes "óvónéni" érte el, akik a TV-ből is jól ismert egy perc és nyersz játékokból vett ügyességi játékokkal foglalták el a szülőket, míg a gyerekek felfedezték a játszóház minden kis zeg-zugát. A nagyobb gyerekek (és persze felnőttek is) pedig az Xbox szobában barátkozhatnak egymással és focimeccs között. Egy szónak is 100 a vége, itt akár kis gyermekes családok, akár kiskamaszkorú gyerekekkel érkezők is nyugodtan kipihenhetik a bölcsi, ovi, iskola és a munkahely fáradalmait.