2019. november 8.a párjával járt itt 45 Nagyon meglepődtünk, hogy egy ekkora szállodában csak 5 pár vendég volt, vagyis a reggelinél 6 pár. Sajnos az ételt úgy hozták másik szállodából. A személyzet nagyon kedves, segítőkész volt. Az autóbusz állomástól nagyon messze van. Segítő készek voltak, amikor írtam, hogy a gombalevest nem tudjuk elfogyasztani.
A sertéspörkölt csupa zsíros, bőnyés kaja volt. A csirkecomb nem volt teljesen lepirítva. Csak a fűszer látszott rajta. Egyébként jól éreztük magunkat, nagyon sokat kirándultunk. Szép az Öko tó és a kilátó.
2019. október 28.a párjával járt itt 55Kedves, udvarias személyzet, nagyon finom ételek, italok. Gyors volt a kiszolgálás. Kellemes látványban volt részünk. Kétszemélyes tálat ettünk, isteni finom volt. Volt a tálon minden mi szem-szájnak ingere. Máskor is fogunk még ide jönni.
Érdemes volt betérni ebbe a Vendéglőbe.
Nem írok bővebben. Nem elég, hogy nagyon klassz volt. Mért írják, hogy túl rövid a szöveg?
2019. október 25.a párjával járt itt 45 Hangulatos hely, kedves személyzet, csak a lényeget elfelejtik közölni. (pl. bejelentik az embert a NAV-nak, 3 napos utazást is meg akarják tiltani a nyugdíjasoknak? Mikor, hol van az étkezés, nem kaptunk semmit sem, hogy közöljék) A két db összetolt ágy egyik teljesen le volt amortizálódva, szinte a földön feküdtem.
A matrac nagyon le van használva. Az étel az első este nagyon rossz volt az előző napi kaja volt, ezt onnan tudtuk, hogy aki ott volt az előző nap Ő mondta, hogy ez a tegnapi kaja. Mikor szóltunk másnap már "talán" friss ételt kaptunk.
2019. október 10.a párjával járt itt 55 Férjemmel voltunk szeptemberben a Kastélyban. Messzemenőkig szuper volt. Nekem volt egy korábbi foglalásom, de kórházba kerültem, férjem felhívta a Kastélyt üzemelő Urat és azt mondta, hogy nem fog elveszni a befizetett összeg, hanem ha felépülök, akkor jelentkezzünk és ugyanabban az árban megkapjuk a szállást.
Tiszta és rendezett volt a szoba is. Az étel bőséges, színvonalas. A személyzet nagyon kedves. Messzemenőkig ismét visszamennénk.
2019. október 10.a párjával járt itt 35Aki a képek alapján keres szállást, az nagyot fog csalódni, mivel a szép képek, azok nincsenek készen, csak egy félkész, vagyis félig szét vert épület. A szoba lent volt a pincében, nem igazán szép környezetben. A kaja is egy kissé kifogásolható. Csak ennyit írok! Ne akarja az oldal, hogy ódákat zengjek!
2019. május 8.a párjával járt itt 25 A héten szálltunk meg, emeleti szobát kaptunk, ahol nem volt melegvíz, nem volt ebben a hidegben fűtés csak egy hősugárzó. Egész éjszaka majd meg fagytunk. A kaja nem épp nevezhető félpanziónak. Ott melegítették mikróban. Törölköző foltos volt, szóltunk, de nem csináltak semmit sem.
Az épület külseje az egy romos épület, melyre azt mondták, hogy nem lehet felújítani, mert műemlékvédelem alatt áll, a vakolat jön le, az épület nagyon romos. Meghirdetve van internet, de ez is, mint utóbb kiderült, csak a földszinti helyiségekben van az emeleten semmi sincs. A földszinti szobákban fűtés és melegvíz is van. Nem lehet mondani a Főnöknek semmit sem, azt mondta tegyünk potot rá. Kész. ennyi. Receció nem létezik, csak egy helyiség, egy nappali, ahol felszolgálják a kaját, a kutya ott sétálgat bent, ami elég hogyis mondjam büdös volt.
2019. április 11.a párjával járt itt 45Most voltunk a Hotel Írottkőben, nagyon jól éreztük magunkat. Máskor is visszamennénk. Egyetlen egy kifogás, hogy az ágy az túl puha, gerincműtöttnek nem igazán jó. Máskor a külön fizetést azt amikor az ember időpontot foglal jó lenne, ha tudomásunkra hoznák. Nem mindig figyeli az ember az apróbetűs részt. A táj az csodálatos. Nagyon sokat kirándultunk,
2019. január 16.a párjával járt itt 55 Novemberben voltunk a szállodában, mindennel meg voltunk elégedve. Nekünk kádas szoba jutott, de kértem a recepciósokat, hogy amennyiben van lehetőség, mivel korábban jeleztem, hogy tusolós szobát szeretnénk, a férjem gerincműtéte miatt, legyenek szívesek tusolós szobát adni. A recepciósok nagyon közvetlenek voltak és kicserélték a szobánkat tusolósra.
Mindennel meg voltunk elégedve. Jók voltak még az étkezési jegyek is. Bármikor visszamennénk.
2018. november 20.a párjával járt itt 55 Kellemesen eltöltöttünk 2 éjszakát a Wolf Hotelben. Nagyon jól éreztük magunkat. Kedvesek voltak a személyzet dolgozói. Az ételek finomak voltak. A tisztaság is elfogadható. Nagyon jó, hogy zuhanyzós szobát kaptunk, férjem gerincműtött, neki csak ez a jó. Az elhelyezkedés is nagyon jó, mivel közel van az autóbusz állomás és a fürdő is.
A tó is csodálatos, csak sajnos a víz elfogyott belőle. Ennek ellenére a környéke az nagyon megnyerő. Az arborétum is nagyon szép. A várost bejártuk a kisvonattal, gyönyörű helyekre vitt el. Összességében nagyon jól éreztük magunkat. Ha lehet máskor is visszatérünk.
2018. november 18.a párjával járt itt 55 Most jártunk itt először, de ha lehetséges többször is visszamennénk. Kedves, segítőkész volt a személyzet. A reggeli választékos, nagyon finomak. A szoba tisztasága is nagyon rendben volt. A szemben lévő Annabella étterem ételei kiválóak, a kiszolgáló személyzet rettentő figyelmes, udvarias.
Többször szeretnénk a Napsugár Hotelbe visszatérni, legalább 4-5 éjszakára.