2024. május 31.a párjával járt itt 55Panorámában voltunk előtte. Az egy lepukkant 4csill. nevezett valami. Önök megtestesítették azt ,sőt még többet mint amit vártunk! Ár-érték n. jó! Személyzet kedves,kaját csak misch. * lehetne jelölni,fantasztikus! Pedig állítólag felújítás is folyt az ott létünk alatt még vasárnap is,amit reggelinél a mesteremberekkel beszélgetve tudtunk meg csak! Szóval mindenkinek jó szívvel ajánlom-e helyet-KÖSZÖNJÜK!
Hotel FIT Hévíz válasza
Köszönjük szépen, hogy időt szakított a szállodánk értékelésére. Örömünkre szolgál, hogy elégedettek voltak a szolgáltatásainkkal.
Várjuk vissza Önöket sok szeretettel!
2024. június 4., , Hotel FIT Hévíz
2014. április 9.a párjával járt itt 55 Nagyon családias a panzió. Mindent megtesznek a vendékekért. Ajánlatot kaphatunk a közeli látnivalókról. Kiváló a sör felhozatal és egyéb italok sem rosszak. A kajáról csak felsőfokon beszélhetünk. /Isteni a főnök paraszt tojásrántottája. /Minden leves,sült,köret,saláta kiváló. Tisztaság rend,gondozott kert!
Aki szereti infra,finn szauna/mi nem használtuk,mert egészséügyileg nem lehet. Lacka55
2014. február 23.a párjával járt itt 55Nekünk mindenben csodálatos volt. Kirándulás,pihenés egy helyen! Ráadásul 2013.jan. a hóesésben 30év házasság után,príma! Csak ajánlani tudom MINDENKINEK! Komppal a másik oldal is szép,de onnan visszanézni is csodás. A személyzet lesi a kívánságodat,nem tolakodóan,hanem vendéggént kezelnek! Aki tudja,próbálja ki!