2020. október 13.a párjával járt itt 35 Mondhatnám, számomra csalódás volt. Maga a szálloda kívülről és a recepciós rész impozáns. Mi a főépületben kaptunk szobát, az első emeleten. Én úgy gondolom, hogy egy 4 csillagos szállodában, ne legyen a szobák falánál a folyosón, málló festék, salétrom. Elviselhetetlenül kényelmetlen, és recsegős nyekergős ágy, a műbőr fejtámláról málló festék.
Ami még apró, ámde bosszantó. Az étteremben, éppen csak melegen inkább langyosan tartó ételmelegítők. A leves kivételével, minden épp csak nem hideg. Pedig nem sokkal több energia kellene hozzá. Hozzáteszem: Lehet , sőt biztos van olyan szárnya a szállodának ahol tökéletes minden, de ezek az apró kis tüskék bennem maradtak. Nem vagyok "borsószem kisasszony" de ezek beárnyékolják, az amúgy szép helyen lévő intézményt. A személyzet segítőkész, barátságos, odafigyelő. A környezet is barátságos. Biztosan nem leszek törzsvendég.
2020. szeptember 20.a párjával járt itt 553 éjszakát töltöttünk itt. Csak a maximális pontot tudom adni. Nagy tisztaság, a szállodában, és a gyógyfürdőben is. Apró figyelmesség a szálloda részéről, amikor egy tortával meglepték a feleségem szülinapja alkalmából. Kedves udvarias személyzet. Nagyon finom ételek. Biztos, hogy visszatérünk.
2020. június 15.barátokkal járt itt 55Kicsit félve mentünk, hiszen az előzetes értékelések alapján kapott a hely hideget meleget. Mi kellemesen csalódtunk. Őszi programba már beépítettük az újabb utazást.
2019. május 9.a párjával járt itt 55Kíváncsiságból kipróbáltuk az éttermet. A hagymaleves isteni finom ropogós cipóban. A Burrito's palacsintában túl sok a paradicsom. Nem rontja el az ízét de nekem sok volt. Azzal együtt biztos hogy vissza megyünk még,mert a többi palacsintát is megkóstolom.
2019. április 1.barátokkal járt itt 55Igazából, nem szeretnék ömlengeni. Nagyon látszik hogy a hotel vezetése mindent megtesz a nyugalomért. Az ételek? ? ? Az igazi finomság minden kategória, a levestől a desszertig. Baráti társasággal voltunk ismét március 24 től 3 éjszakát. A tökéletes nyugalom, tiszta szobák, és a fürdő közelsége ismét arra inspirál hogy az ősz folyamán biztos visszatérünk.
2019. február 28.barátokkal járt itt 45Csak véletlenül akadtunk rá évekkel ezelőtt erre a kis hangulatos gyöngyszemre. Aki nagyon szerethető kis helyet lát benne, az jól fogja magát érezni. Nekünk mindig kiváló forró ételt hoztak, és a csapolt sörök isteniek. Ha valaki a nagyon magas
színvonalú helyet keresi az ne itt tegye. Biztos hogy ismét betérünk ha arra járunk.