2016. december 19.családjával járt itt 55 December második hétvégéjén pihentem családdal a hotelben. Az elhelyezkedés kiváló, közel van a városi termálfürdő, az uszoda, és egy kis sétával gyorsan el lehet érni a sétálóutcát és a Dobó téri karácsonyi forgatagot. A szoba nappalival, nagyon kényelmes hálószobával, tágas fürdőszobával és külön WC-vel volt ellátva.
Egyszerű minimalista stílus, kényelmes ágyak, igazi pihentető környezet. Külön elismerés a szaunamestereknek, mert igen színvonalas szeánszokat bonyolítottak le. A medencékkel kapcsolatosan annyi megjegyzésem, hogy nem volt igazán meleg a víz, így termálfürdőről annyira nem beszélhetünk. A svédasztalos reggelinél az okozott több embernek problémát, hogy a bekészítések nem logikai sorrendben kerültek az asztalra, azaz pl. a tányért valahol teljesen máshol helyezték el, mind az ételeket, valamint a menetirányban rögtön a gyümölcslevekbe botlik a vendég, talán ezt kellene a sor végére helyezni. A vacsora megoldása menüsorral akkor lenne igazán jó választás, ha nemcsak a főfogásból, hanem az előételből, a levesből és a desszertből is 2-2 ajánlat lenne. Köszönet a borpincérnek a kiváló borokért, és a kiselőadásokért, igazán sok ismerettel bővültünk pl. a Pinot Noire elterjedéséről Magyarországon. Szóval nagyon színvonalas hotelt ismertünk meg, mindenképpen visszatérünk.
2016. november 15.barátokkal járt itt 25 Pesti vendégek részére foglaltunk szállást a Bocskai Panzióban egy éjszakára. Telefonban nagyon kedves és segítőkész volt a recepciós hölgy, megérkezésünkkor is nagyon kedvesen fogadtak. Szobáink a második és a harmadik emeleten helyezkedtek el. A legelső döbbenet a vendégek szobájában fogadott: a tapéta és a díszcsík szakadozva lógott a falról, a bútorok kopottak és igénytelenek voltak.
A fürdőszobában jobb napokat látott többfejes tusoló volt, amelyen keresztül szó szerint minden irányból folyt a víz. A legrosszabb az éjszaka volt, mert az elöregedett és elvetemedett fa ablakokon úgy süvített be a szél, mintha egy kerti viskóban aludnánk. Ráadásul ezek az ablakok rendszerint (3 szobából 2 esetben) közvetlenül az ágy fölött helyezkedtek el, így a fejünkre nagyon jött a hideg. A harmadik emeleti szobában a fűtést nem lehetett jobban felvenni, így nem sokat tudtunk pihenni. A reggelinél kiderült, hogy a kávégép elromlott, úgyhogy egy csésze teával próbáltuk felmelegíteni magunkat, az 1. 100. - Ft összeg rettenetesen túlzó volt az asztalra bekészített ételért. A recepciós hölgy viszont nagyon kedves és udvarias volt, látszott, nem ő tehet a körülményekről, ez a tulajdonosok hibája, hogy egy központi, jól megközelíthető, parkolás szempontjából is kiváló hely minősége ilyen szinten leromlott.
2016. október 28.családjával járt itt 25 Már a bejáratnál elgondolkodtam azon, hogy kerekesszékkel édesapám vajon hogyan jutna be: sehogy, vagy csak ha valaki ölben beviszi. A belső térben fogadott egy olyan szag, amelyről dédi és a maga 80 éve jutott az eszembe, mi negyvenesek ezt öregszagnak hívjuk. Kiábrándító volt.
Még mindig kulccsal nyílnak a szobák, ráadásul a szobaszám jó nagy méretben rajta is van, a könnyű beazonosítás végett. A fogadtatást az sem dobta fel, hogy egy "wellcome" italnak nagyon nem nevezhető erősen cukros, citromos limonádét fél citromszelettel és jéggel (10 fok van kint) erőltetett ránk egy picit tolakodó hölgy. A superior szoba szép tágas, a fürdőszoba is nagyon szép és kényelmesen tágas, viszont a függönyön látszik, hogy több mint egy hónapja nem mosták le, mert talán akkor volt utoljára annyi szúnyog és légy, amelyet szét lehetett nyomni ezen ruhaanyag segítségével. A következő pofon a wellness Forrásban ért bennünket: termál víz nincs, habár így hirdeti a hotel, helyette egy közepesen langyos víz van, de azt is túl klórozzák, erről árulkodott a határozottan csípős, szemet bántó szag, belépve a medencetérbe. A további gond már csak a szobában található fürdőköpennyel van, amelyen már nem nagyon van hely az övnek. Következő lépés a vacsora. 18 órától van, de 19-kor már semmi nincs, beleértve a tiszta, megterített asztalt is. A pincérre vadászni kellett, 20 perc után sem kérdezte meg senki, akarunk-e valamit inni a vacsora mellé, negyedóra várakozás után feladtuk a vacsorára várakozást, megelégedtünk egy kis salátával és nyugovóra tértünk. Még szerencse, hogy hoztunk magunkkal egy üveg pezsgőt. A címet azért adtam a véleményemnek, mert ez a hotel egy kiváló, nagy hírű, elismert és vonzó célpont volt évekkel ezelőtt. Sajnos a 4*-ból nem tarthatna meg egyet, ha objektív lenne a szakmai értékelés. Határozottan nem ajánlanám a barátaimnak.
2015. december 11.egyedül járt itt 55 Habár csak szűk egy napot tudtam tölteni a Mala Gardenben, Siófokon, megerősített abban, hogy ide mindenképpen vissza kell jönnöm. Tisztában vagyok vele, hogy nyáron valószínűleg iszonyúan zsúfolt ez a balatoni rész, most viszont fantasztikus volt a nyugalom, a csend és a gyönyörű kilátás. A szálloda hangulata magával ragadó.
Nagyon figyeltek a kiegészítőkre (szobrok, fali díszek, párnák, szövetek, stb. ). A beépített bútorok, anyagok is magas minőségűek. Az ágy nagyon kényelmes, nem túl puha matraccal és különböző méretű párnákkal. A fürdőszoba anyagai is gyönyörűek, különösen a fa ajtók és bútorok. A köntös mérete szinte mindenhol gond. Arra azért oda lehet figyelni, hogy egy hölgy vendéknek nem valószínűleg az XXL-es méret lesz a megfelelő. Alig találtam hiányolni valót, pedig én elég kritikus embernek tartom magam. Az üdvözlő ital egy nagyon finom habzóbor volt, amelyet a vacsora mellé is rendeltem. A személyzet előzékeny, mosolygós, tényleg mindenben a kedvemet keresték, habár csak egy éjszakát töltöttem náluk. Amin lehetne csiszolni: a fürdőszobából hiányzott a sminktükör, ez már - úgy gondolom - alapfelszerelés. A pincér külseje egy kicsit meghökkentő volt, amikor dús szakállal megjelent, nekem nem volt bizalomgerjesztő, és nem volt kedves, szinte morcos volt, hogy dolgoznia kell. A wellness részleg egyszerű, szépen berendezett, a szaunák kifogástalanok voltak, viszont nekem az egy darab medence ilyen időben túl hidegnek bizonyult. Viszont a víz hőfokát kárpótolta a kilátás, mert teljes panorámájában láthattuk a Balatont. Ha tavasszal odafigyelnek, hogy a kilátást az ablak alatt növő bokrok se takarják ki, fantasztikus hangulata lesz. Külön díjaztam, hogy mind a vacsorához, mind pedig a reggelihez a friss napi sajtó is be volt készítve, politikai vonaltól függetlenül. És külön gratulálni szeretnék a gyönyörű karácsonyfához az étterem sarkában, valamint a különleges házi rozmaringos- parmezános útravalóhoz, amelyet távozáskor kaptam. Mindenképpen ajánlom - télen és kora tavasszal is - minden pihenni vágyónak.
2015. szeptember 10.családjával járt itt 35 Nagyon csalódott voltam a hotel jelenlegi állapotát tekintve. 5 évvel ezelőtt, még szinte új hotelként töltöttünk itt egy hetet a családommal és nagyon jól éreztük magunkat. A hely olyan érzést keltett benne, mintha a tulajdonosok magukra hagyták volna a többé-kevésbé képzett személyzetet és elutaztak volna a világ másik végére, ellenőrizetlenül hagyva a csapatot.
A legszembetűnőbb a kosz és az elhanyagolt wellness. Az étterem és a wellness részleg ablakait hónapok óta nem takarították, a gyönyörű dunai kilátást pókokkal és bogarakkal kellett megosztanunk. A melegvizes medence alján a homokot nem takarítják, a csempék nagyon sok helyen töröttek, akár a peremet, akár az alját nézzük, a vízkő rettenetes kinézetű a szép kék csempéken. Az ágyra méretétől eltérő matracot tettek, amelyen nem megfelelő volt a lepedő (nem gumis, hanem hagyományos, de nem lehet rögzíteni az oldalát, hogy ne csússzon el). A folyó bor választék siralmas: 1 fehér-1 rosé-1 vörös, a többi csak üveggel kérhető. Viszont nagyon jó minőségű kerékpárokat lehetett bérelni, és egészen Esztergomig be lehet tekerni, egy csodaszép partszakaszon. Az ételek változatosak és nagyon finomak volta, viszont igyekezni kellett, hogy ne későn érjünk oda, mert a kitálalt ételt nem melegítették. A recepciósok nem álltak a helyzet magaslatán, számlát nem tudtak nyomtatni, viszont elköszönéskor annyit sem kérdeztek meg, hogy meg voltunk-e elégedve a szolgáltatásokkal és visszavárnak bennünket. :(