2022. június 28.a párjával járt itt 55 A szálloda kitűnő volt. Értékét a gyógyfürdő csökkentette. A fürdő elhelyezkedése nagyon jó. (közvetlen átjárás a szállóból). A medencék elhelyezkedése is jó. Viszont a vize nagyon koszos volt. 5 nap alatt sem cserélték le a vizét. Szennyeződések úszkáltak benne. Az alja fekete üledékes volt. A szállóban a reggeli is finom volt.
A Gyorsétteremben kapható ételek viszont minden nap ismétlődtek. Nem lehetett tudni, hogy frissen készültek, vagy hány naposak. Egyhangúak voltak az ismétlődés miatt. 2022. 06. hó
Aqua Hotel válasza
Tisztelt Vendégeink!
Nagyon köszönjük visszajelzésüket/értékelésüket Szállodánkat illetően!
Nagy örömmel tölt el Bennünket, hogy kikapcsolódásukhoz és pihenésükhöz nyugodt helyszínt és kellemes légkört biztosíthattunk!
Várjuk vissza Önöket sok szeretettel!
Üdvözlettel:
Koller Alexa
Aqua Hotel Kecskemét
2022. július 1., , Aqua Hotel
2017. július 11.barátokkal járt itt 25 2016/17 szilveszterét töltöttük itt. A fogadtatás kedves volt. A szobák kicsik voltak. Rendesen felfűtötték. Január 2-ig szerettünk volna maradni, de azt nem lehetett, mert drága a fűtés. Disznótoros szilvesztert ígértek, és ez rendben is volt. A baj azzal az emberrel volt akit felvettek "műsorvezetőnek".
Ennek az embernek rendkívül rossz modora volt. Probléma volt a másnapi székelykáposzta mennyiségével is. Mi hatan ültük körbe az asztalt és 2 személyre osztott tálat kaptunk. Reklamáltunk, hogy mi hatan vagyunk. Válsz: ennyi van. A műsorvezető úr még hozzátette, hogy ez nem hízókúra. A böllér viszont kiváló volt. Udvarias, kedves. Összességében én ezt nem ajánlom senkinek.
2017. június 5.a párjával járt itt 55 A szálloda akciós ajánlatára mentünk a párommal 4 éjszakára. Ezért aránylag olcsón nagyon sokat kaptunk. Tökéletes volt. Kellemes szoba, kényelmes matrac. Nagyon jó a világítás a szobában. Sok olyan apró dolog van, amely örömtelivé teszi a vendég ottlétét. A személyzet figyelmes, nagyvonalú.
Az étterem kellemes, az ételek változatosan és nagyon finomak. Kész hízókúra. A fürdőbe közvetlen átjárás van, és jó a hőfokuk a medencéknek. Nálam ez a szálloda az első helyen áll. Elismerés a vezetésnek. Máskor is megyünk.
2017. június 5.a párjával járt itt 15 A párommal 2016. októberében mentünk ebbe a négycsillagos hotelba. Csak rosszat tudok mondani róla. A személyzet figyelmetlen, nemtörődöm. Az éttermi személyzet unott, és soha nincs a helyén. a wellness törölközőt a szobában cserélik. Az előző napi vizes törölközőt délután 2 órakor még nem tudtam szárazra cseréltetni, pedig többször kértem.
Az étel jó, a fürdőrész is. A szálloda szép. Kár, hogy a vezetés ilyen rossz. Soha többé nem megyünk vissza. Baráti körömet lebeszéltem az igénybevételéről.
2017. június 5.a párjával járt itt 15Sokat utazunk, sok szállást láttunk már. Magyarországon a második legjobb szállásként, étteremként értékeltük. Szobánk berendezése különleges volt, patyolat tiszta. Barátságos, odafigyelő személyzettel.
A reggeli változatos, sokféle étellel. Konyhája kiváló.
Programokat is bitósítanak. Hozzáértő vezetője van. Máskor is szívesen megyünk. Mindenkinek ajánljuk.
2017. 06. 03.
Öreg Prés Butikhotel válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönjük pozitív értékelésüket szállodánkról és szívből örülünk, hogy jól érezték magukat nálunk. Amennyiben lehetőségük van rá, kérjük, hogy a szöveges értékeléssel összhangban, az "Ennyire tetszett" besorolásnál is hasonlóan pozitív kategóriába sorolják szállodánkat.
Köszönjük előre is és szeretettel várjuk Önöket újra a Móri Borvidék szívében.
Üdvözlettel:
2017. június 21., Öreg Prés Butikhotel