2017. január 23.a párjával járt itt 55 Szolíd nem fényűző de tiszta hely, könnyen és jól megközelíthető. A személyzet illedelmes és kedves, a kiszolgálás rugalmas. Olyan cukrászdát kerestem, ahol cukormentes sütemény is kapható. Ami kellemesen meglepett az az volt, hogy a cukormentes sütemények választéka nemcsak ízletes, friss debőséges is.
Ha legközelebb erre járok, egész biztos, hogy újra felkeresem. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
2016. december 25.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A hotel elhelyezkedése minden szempontból ideális, a személyzet illedelmes és segítőkész. A szoba nagy és esztétikusan berendezett. Az ellátást illetően az ételek finomak a séf kitűnő, viszont ami nekünk egy kicsit hiányzott az "egészségkímélő" ételek szűk választéka.
Remekül éreztük magunkat, mint utólag kiderült, a négy nap kevés volt a környék felfedezésére és megismerésére. Tervezünk még egy fordulót . . .