2017. november 20.a párjával járt itt 55Fantasztikus, jobb szo nincs ra!
a ferjemmel jartunk itt, mert reggelizni akartunk deli 12 orakor. Pont akkor nyilt ki ez az etterem. Fantasztikus fogasok vartak rank, nem csak reggelire, de ebedre es vacsorara is. Finomabbnal finomabb etelek, gyors, udvarias
kiszolgalas. A napi menu is nagyon jol hangzott, de masat valasztottunk, igy is hamar jolaktunk. Ha ujbol Pesten jarok, ujbol megkeressuk.
2014. december 3.a párjával járt itt 55 Egy meses hetveget eltunk at Debrecenben, ebben a kis lakasban. A lakas mindennel fel van szerelve, ugy a konyha, mint a nappali. Ingyenes es gyors internet. Kenyelmes agyak, kellemes meleg. Szuper az elhelyezese Debrecenben, gyalog 2 perc alatt a centrumban,megis csendes. Mi hetvegen voltunk ott, hetkozben lehet, hogy nagyobb a forgalom.
A parkolas is jo es olcso, de csak hetvegen. Hetkoznap ingyenes parkolo csak messzebb talalhato. 5/5 pontozas! ! !
2014. november 12.a párjával járt itt 45Gyiregyhazan a Sostofurdo iranyaban talahato ez a csarda. A megkozelites jo, parkolasi lehetoseg jo, izek jo, valasztek mar csak kozpes. Vartam volna tobb vadbol keszult etelt, de nem sok van az etlapon. A kiszogalas udvarias, gyors. A hangulat egy kicsit retro-szocis,kb 20 eve ultunk itt le, azota nem sok valtozott. De nem is romlott! Nyugodttan tudom ajanlani!
2014. május 15.családjával járt itt 15Sajnos mi meg se kostolhattuk a foztuket. A pincer elenk szaladt, le sem emgedett minket ullni, azzal hogy a konyhabol azt uzenik, mar mindent kikapcsoltak. Azaz este hetkor, amikor -gondolom a hotel vendegei- meg javaban vacsoraztak, nekunk mar nem akartak semmit se kihozni, plane nem fozni. Tudom, olvastuk hogy a konyha 19:30-ig volt nyitva, de ez akkor is pofatlansag! Nekunk se fognak fozni soha!
2014. február 26.a párjával járt itt 55 Ha valaki ezen a kornyeken jar, alljon meg egy jot enni ebben az etteremben. Azok, akik a kornyeken laknak ugy is tudjak, hogy nagyon finom, hatalmas adag(en becsomagoltatom a felet, mert nem birtam megenni)es raadasul aranylag olcso (a mennyiseghez es a minosegkez kepest), profi kiszolgalas var rajuk.
A kave es a deszertek is finomak, es beengedtek a kutyusunkat is, (elvolt az asztal alatt)A pincer ur profi, gyors, kedves, mit akarhatnank meg?
2014. január 19.a párjával járt itt 55Kedves, udvarias,nagyon gyors kiszolgalas. Finom es szep etelek, hatalmas adag, nem birtam elfogyasztani, becsomagoltattam. A kinalat bo, valtozatos, mindenki talal megfelelot. Atlagosan graga,jo a megkozelitese, a parkoloja jo nagy, csak ajanlani tudom mindenkinek. Egyeduli hendikepje, az, hogy rossz ido esten,pl. telen eleg keves a ferohely. Nyaron van teraz
2014. január 19.a párjával járt itt 45 Epp most erkeztunk meg haza a Barbizon hotelbol. A sok dicseret hatasara valasztottuk a hotelt a potszilveszterunk szinhelyeve. Hat a szalloda berendezese mar elegge le van lakva ,de tiszta rendes volt. A recepcios ur udvarias es kezseges. A kinti termalvizes medencekbol csak 3 mukodott, de a vendegek. szamahoz kepest eleg volt, a viz tisztasaga kifogasolhato volt.
Pnancsikoltunk es pentek- szombaton a hatalmas es nagyon szep barban tancolhattunk, koktelozhattunk is hajnalig. Tenyleg csak olyan menjen oda szombaton aki mulatni akar, a rengeteg vendeg es a zene mellett aludni kizart hogy lehetne 4-ig. Nem reggeliztunk, ezert az etkezest nem jellemzem.
2013. június 8.a párjával járt itt 45Ket ejszakat toltottunk el ebben a baratsagos apartmanban, mi a kissebben laktunk. A konyha jol fel van szerelve, szep a furdoszoba, a kilatas pazar. Nyaron a teraszon ulve biztos lehet a kikapcsolodas. Mi a barlangfurdoben voltunk, masnap elmentunk mozizni. . . Sajnos telen voltunk ott es en nagyon faztam. A paplanok nyari-vekonyak, a futest se vittek tulzasba.
Mókus Apartman válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönjük az értékelését. Annyit szeretnék hozzátenni, hogy a fűtést 22,5 fokra állítjuk be, de ha a vendég többet szeretne, lehetőség van a falon lévő termosztáttal egyénileg beállítani. Ha szólt volna, szívesen segítek a használatában.
2013. június 11., Mókus Apartman, tulajdonos
2013. június 8.családjával járt itt 552 ejt toltottunk itt a ferjemmel es a felnott lanyunkal,szerintunk nagyszeru ez a szalloda. A belso marmint a szobak es az etterem a recepcio es a hall nagyon szepnek sikerult. A szemelyzet kedves, az etelek izletesek. A medece kicsi, de kontosben at lehet setalni a demjeni gyogyfurdobe, ahol hajnalig lehet gyonyorkodni a csillagokban kozben nyakig meleg gyogyvizben lazulni. Ha hibat keresnek, akkor a kemeny matracok. . . . Kornelia,Peter, Vanda.