2014. október 14.gyerekekkel járt itt 35 Két éjszakát töltöttünk a Szállodában,hatalmas kicsit nagyüzemű! A személyzet mindenhol nagyon kedves segítőkész! A szoba tiszta,a tea,kávé bekészítés kedves gesztus! Nagyon szuperek a medencék,vizük kellemes hőmérsékletű! Ami viszont kifogásolható,mindenhol koszosak a falak,még a szobában is!
Az ablakok is nagyon kos a szálloda szinte végig ablakos! A reggeli változatos,a vacsora viszont szegényes! Mi pont azért választottuk ezt a helyet mert van fallabdapálya,óriási csalódás volt,hogy két hete már nem üzemel,és erről minket nem tájékoztattak!
2014. április 21.családjával járt itt 55 2014. 04. 18-04. 21 jártunk a hotelben! Vegyes érzelmekkel indultunk el,sajnos a foglalás után olvasgattam jobban a véleményeket,amik elég rosszak voltak! Nagyon kellemesen csalódtunk! A szobák gyönyörűek,kifogástalanok! Az ételek,finomak,bő választékúak! A személyzet,mind az étteremben,mind a recepción,segítőkész,kedves!
A Wellness részleg is tökéletes! Az,hogy állatbarát a Hotel pozitív nagyon! Rájöttem nem szabad hinni a rossz véleményeknek! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Ha tehetjük visszatérünk ide! Köszönettel: Korom Zsoltné és Családja
2014. március 23.a párjával járt itt 35Egy éjszakát töltöttünk a hotelben! A szoba szép,és tiszta volt,az erkélyről a kilátás csodás! Az ágy matrac viszont borzasztó,nagyon puha képtelenség aludni rajta! A recepciós hölgy nagyon kedves volt,köszönet érte! A reggeli szegényes! Sajnos a mélygarázs katasztrofális,olyan kicsi,hogy egy normál autó is alig tud lemenni,ez nagyon nagy kár!
2014. január 22.a párjával járt itt 45Három nap két éjszakát pihentünk a szállodában! A szoba kissé kicsi volt, de tiszta a zuhanyfüggöny hagyott némi kifogásolást! Az ételek finomak voltak,bő választék volt! Szerettünk volna edzeni,csak egy kardió szobát találtunk sajnos pici,kevés géppel! Sajnáljuk,hogy nincs úszómedence nagyon nagy igény lenne rá! De alapvetően jól éreztük magunkat!
2014. január 7.a párjával járt itt 55Két éjszakát töltöttünk a szállodában! A tisztaság,az ételek kifogástalanok voltak! A személyzet kedves segítőkész,itt kiemelném a bár dolgozóit, igazán barátságosak voltak! Welness részlegben kevés a medence,de ugyanakkor végre egy olyan szálloda ahol van úszómedence,nagyon élveztük! Köszönjük ezt a kellemes pihenést! Szívesen visszatérünk ide!