2017. december 17.a párjával járt itt 55 Minden kíváló és remek volt. Külön kiemelném az étkezést,amely igen finom és változatos volt! A wellnes részleg is minden igényt kielégített különösen,hogy a szállodából ki sem kellett menni!
Az értékelésben az ár/érték arányra azért adtam csak jó értékelést,mert azáltal hogy csak délután két órakor lehetett elfoglalni a szobát és harmadik nap tíz óráig el kellett hagyni,így ez csak két és fél nap,vagyis nagyon lerövidül és így már drága! ! !
Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy időt szakított tapasztalatainak megosztására. Igazán örülünk, hogy jól érezték magukat szállodánkban és hogy éttermi kínálatunk is elnyerte tetszésüket. Mindazon által, a szobák elfoglalása általában minden szállodában 14 órától lehetséges, illetve a kijelentkezés is 10 óráig tart.
A korai érkezésre és a késői távozásra is van lehetőség, felár ellenében. Üdvözlettel: Balneo Hotel Zsori csapata
2017. december 23., , Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness