2016. június 4.egyedül járt itt 45 Jól megközelíthető busszal azoknak, akik vonattal érkeznek a városba, hogy eljussanak üdülésük helyszinére a Hotel Sziesztába. A vonatról leszállva a buszmegállóban jegy és 7 napos utazási bérlet megvásárlására van lehetőség készpénz, ill. bankkártya használat ellében.
Sopron lakossága rendkívűl felkészült a túristák navigálásában és ez láthatóan nem esik nehezükre, nagyon kedvesek, segítőkészek. A szálloda környezete csodás főleg egy alföldi utazó számára. A szálloda még az un. " átkosban " épült, sok jó ember kis helyen is elfér akkori szlogennen párosítva. A benti környezet is ezt támasztja alá. A szállodai személyzet kedves segítőkész, a recepció nyitott bármilyen kérésre, problémamegoldásra. Luxust ne várjon senki e helytől, de biztosíthatom a nyugalomra pihenésre várók ideális helye. Jó érzés volt egyszerű embereket felszabadultnak látni - hurrá nyaralunk- és a nagycsaládososokat is jó kedvűnek, empatikusnak, stresszmentesnek látni. A szobák tiszták, de igénytelenek, terasz burkolatlan, csak az éjszakát töltsd itt láthatatlan, de érezhető felirattal. Az étkeztetés kicsit a menzai körülményeket idézte, de ennek az érzésnek a hatása rögtön elmult az ételek fogyasztása közben. Rendkívűl választékos vacsora menüket sorakoztattak fel. Mindenkire gondolva megtalálható volt a magyaros íz, a németes specialitás, ill. gyermekeknek megfelelő ízhatás. A szállodai személyzet nagy hangsúlyt fektet a kirándulási lehetőségek megszervezésében akár csak erdei sétáról legyen szó, kisvonatos városnézésről, a Fertődi tavon hajókirándulásig, de a nyitottabbak mehetnek Bécsbe is egy napos városnézésre. Gyönyörű kastélyokat is megnézhet a közelben bárki érdeklődő. Aki a víz és a nap szerelmese az ingyen meglátogathatja a nagyon közeli Lővér uszodát és strandot. Föleg a kisgyermekes csalàdoknak kellemes időtöltés. A szálloda welnes része kicsi, szűkös a nagy épület befogadóképességéhez képest. Esti pancsolásra 9 óráig van lehetőség. Közkívánatra működnek a vízsugarak. Szaunára éhezők is kielégíthetik vágyikat, ha nincsenek egyszerre 10. - nél többen. Összességében én nagyon jól éreztem magam. Én nem vágytam a luxusra ehhez képest sok plusz ingyenes szolgáltatással kompenzáltak, amit jónak értékeltem és már az idei nyárra is előjegyeztettem egy szobát.