Kossa Márta
Itt járt már

Kossa Márta adatlapja

1Értékelés
Bemutatkozás
Kossa Gusztávné vagyok, 2 éve a 40éves szolgálati idővel mentem nyugdíjba. 13évet pedagógusként, 27 évet banki értékesítő tanácsadóként dolgoztam. Munkáséveim alatt nagyon sokat utaztam szakmai továbbfejlődésem érdekében és rendszerint szállodákban voltunk elhelyezve, ott kaptunk félpanziós ellátást.Rálátásom van ezáltal a szállodák minőségi besorolására, velük kapcsolatosan számtalan élményem volt, hol jó, hol rossz. Az e!mult évben Sopronban aHotel Sziesztában töltöttem 8 napot nagyon kedvező áron a szenior csomagot igényelve.
Így utazok, így járok étterembe
Vonattal utazok, mindig is azzal utaztam munkavégzésem során is. Jogosítványom nincsen. Ezáltal autóm sem.szerettem a jó nevü éttermek ínyencségeit megkóstólni.
Ilyen vagyok
Spórolós utazó  •  Városi barangoló  •  Táplálkozástudatos  •  Ínyenc  •  Nyugalomra és csendre vágyó  •  Természetbarát  •  Távol-keleti ízek szerelmese  •  Aktívan pihenő  •  Wellness-mániás  •  Vízimádó  •  Emberbarát, segítőké
Regisztráció2016.06.04
Utoljára itt2016.06.04

Néhány kiemelt értékelés

2016. június 4.egyedül járt itt
Jól megközelíthető busszal azoknak, akik vonattal érkeznek a városba, hogy eljussanak üdülésük helyszinére a Hotel Sziesztába. A vonatról leszállva a buszmegállóban jegy és 7 napos utazási bérlet megvásárlására van lehetőség készpénz, ill. bankkártya használat ellében.
Felhasználó fényképei:
Hotel Szieszta Sopron -