2017. május 9.gyerekekkel járt itt 35Először is a kert és a gyerekeknek szánt kültéri programok nagyon jók voltak, a külső környezet nagyon szép a kertész kiváló munkát végez, ilyen minőségű gyepet még sehol nem láttam, de a szobák tisztasága, a bútorok állapota, a fürdőszoba felszereltsége és a kiszolgálás (pincérek, pultos, recepciós) egyenesen rossz nem négycsillagos szállodához illő!
A pult mögül, kiszól a bárból - "hé mit isztok" talán elvártam volna, hogy oda jön a kissé megviselt üllőgarnitúrákhoz és illően megkérni, hogy fogyasztunk - e valamit, az éttermi pincérek nem ismerik az etikettet, kézben hozza a pálinkás poharat, a kért italokat nem tölti ki a vendégnek - oldja meg maga - valamint meg sem tisztelik a vendéget a jelenlétükkel, hogy megkérdeznék fogyasztanak - e valamit! A recepciós hölgy egyáltalán nem segítő kész, lekezelően viselkedett a fizetéskor, mert sajnos nem sikerült egyből a SZÉP kártyával kiegyenlíteni a számlát. a szoba bútorok kopottak, a falak repedezettek, koszosak, a szőnyegek foltosak, a fürdőszobában nincs elég tárolóhely a piperének, a hajszárító felszerelésekor az ergonómia fogalmát nem ismerte a kivitelező, vagy karban tartó!