2016. május 19.családjával járt itt 55 Már többször jártunk ebben a szállodában. Legutóbb 2015 karácsonyán töltöttünk el 3 napot a családommal a herceghalmi Abacus hotelben. Kellemes karácsonyi hangulatban fogadott minket a hotel. A személyzet kedves és segítőkésze volt. A karácsonyi menüsor változatos és ízletes volt minden családtagom részére.
Wellness részlege kielégítő gyertyafényes fürdőzésben is volt részünk. . . . . sokat szaunáztunk. Tiszta rendezett a hotel. A Hétéves kisfiam sem unatkozott, a gyermekeknek animátorok szerveztek különböző programokat és kézműves foglalkozásokat. Meglepetés volt számunkra a délutáni uzsonna ami különböző forró italokból és nagyon finom sós és édes süteményekből állt. Hamar eltelt a három nap. A hotel személyzete kérésünkre későbbi időpontban hagyhattuk el a szállást a harmadik napon és mindezt térítés mentesen. Bárkiknek szívesen ajánlom azt a remek hotelt az év bármelyik szakában. Családom is visszatér még. Remek időtöltés az egész családnak. Köszönöm.