2016. szeptember 6.barátokkal járt itt 55 A szálló szép, csendesek a szobák, a fürdőszobában bőven van hely a vizes fürdőruhák szárítására. Az ételek kifogástalanok! Első hely, hogy többféle fagylaltból lehet választani a vacsorák után. A fürdőben a medencék kint és bent is sok élményt nyújtanak, felnőttnek - gyereknek egyaránt.
Kellemesek voltak az esti (külső) fürdőzések az esti nyitva tartásnak köszönhetően. Egyszerűen mi nem találtunk kifogásolható dolgokat.
2014. április 26.gyerekekkel járt itt 45 Jól éreztük magunkat, az unokák miatt mentünk és Ők egész napra találtak szórakozást. Az étel nagyon jó volt, a személyzet udvarias, mosolygós. Amit nehezményeztem, hogy szinte minden a gyerekekért van, de nincs gyerek köntös. (elég érdekes volt a 7 éves unokám a felnőtt méretű köntösben).
Talán a honlapukon lehetne jelezni, hogy az odautazók tudjanak ezzel számolni.
2014. április 5.barátokkal járt itt 55Nagyon jól éreztük magunkat.
A szálló szép, nagyon tiszta, a személyzet nagyon udvarias, segítőkész. Nekünk az ágy volt egy kicsit kemény, kényelmetlen.
Az étel nagyon finom, csak nem elég változatos. A reggeli minden nap ugyanaz volt, a vacsora is (jellegében) ugyanaz.
Összegezve: Ha nagyobb lenne az ételválaszték, egy nagyon kíváló szállóban voltunk!
2013. május 18.barátokkal járt itt 55Nagyon szép a szálló elhelyezkedése, a vár tövében. Külön "hangulata" van, hogy az erkélyről a várat láttuk. Az éttereme és szolgáltatásai, ételei számunkra kifogástalan volt. Kellemes emlék és élmény volt a középkori lovagjáték és utána a vacsora. A fürdő minden kényelmet megadott a kikapcsolódáshoz. Amint a pénztárcám engedi, újból visszamegyek!